Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni ha túl szűk a hüvelyem?
32 éves vagyok, de még mindig nagyon szűk és emiatt nagyon szenvedek, mert fáj a szex és nem tudom élvezni. Ezután már mindig fájni fog, kénytelen vagyok ebbe beletörődni?
Így a tágítás is fájdalmas lenne. (Már a 2 ujj is fáj)
"Én is ezt mondtam a páromnak de szerinte nem kell"
És neked ez az önző barom még a párod??
#29... idézlek: "nem tudok felsorolni egyetlen mellette szóló érvet sem azon kívül, h azért anyagiak terén jószívű."
Én is baromirégóta vagyok egyedül, de én rég rájöttem, hogy jó nekem így, nem engedek be senkit az életemben csak azért hogy valaki legyen, a mérgező embereket meg pláne nagyon gyorsan kitakarítom belőle.. az életem túl rövid ahhoz hogy ilyen piócákra érzelmi zsarolókra energiavámpírokra pazaroljam.. Majd ha beesik valaki normális csibe az életemben, akkor majd változtatok ezen. De amit te művelsz az bruttó hülyeség.. érzelmi zsarolás alapon használati tárgyként adod magad oda egy pszichopatológiai esetnek.. aztán ne az legyen a vége hogy elvágja a torkod hogy ne hagyd el. :)
35/36 Nekem is csak 1 ujj megy fel nagyokos, nem én vagyok eltévedve, te tanulj meg értelmezni egy szöveget.
Nyilván ha azt írom h 2 ujj már fáj, akkor ebből arra lehet következtetni h csak 1 ujj fér be. Szóval nálam ne akarj okosabb lenni mert nem vagy az.
Én is legalább ugyanolyan szűk vagyok mint te.
36/37
Már rég megváltam tőle :D
Sokkal jobb egyedül.
Csak idegesített.
Ő egy nagyon beteg elme.
A saját idegrendszeremet is megkíméltem egy ilyen agyhalottól, semmire nem volt jó. Visszament a kórházba, ahová való. Tudniillik ki-be járkál onnan. De engem az már nem érdekel, csak az h kiadtam az útját és megmondtam h ide többet nem engedem vissza.
Az is biztos h ennek kapcsolata sem lesz már soha.
34/38
Akkor engem összekeverhetsz valakivel, mert én pont nem ;)
Jól tetted, hogy megszabadultál tőle, de azért a magas paciról is leszállhatnál! Ki-be járkál a kórházba, de te mégis fenntartások nélkül lefeküdtél neki, sőt, miután gyakorlatilag megerőszakolt, te még "utolsó esélyeket" adtál neki...
Nem most kellene ennyire öntudatosnak lenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!