Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni ha túl szűk a hüvelyem?
32 éves vagyok, de még mindig nagyon szűk és emiatt nagyon szenvedek, mert fáj a szex és nem tudom élvezni. Ezután már mindig fájni fog, kénytelen vagyok ebbe beletörődni?
Így a tágítás is fájdalmas lenne. (Már a 2 ujj is fáj)
Köszönöm.
Én is ezt mondtam a páromnak de szerinte nem kell, meg fölösleges mert azzal is csak fájna, de szerintem meg kell.
Könnyebben becsúszik és talán kevésbé fáj.
Feleségemmel is használunk. Neki is szűk a hüvelybe, hála istennek.. nagyon szeretem...
A síkosító segít, sokat használjátok belőle.
1-es voltam
Pedig mást nem érzek, csak azt, hogy fáj. És a mostani páromnak meg elég vastag a pénisze, szóval a fájdalom elkerülhetetlen.
De köszönöm szépen, mindenképpen ráveszem, hogy vegyünk síkosítót!
Anélkül le sem fekszem vele legközelebb!
És az előjátékot sem nagyon ismeri 😕😒
Eddig csak 1x szexeltünk de rögtön belevágtunk a közepébe és nem miattam, hanem miatta.
Rajta feküdtem és hiába mondtam h nem akarom, h betegye, csak belém erőszakolta.
Olvasva a hozzászólásaid, kedves kérdező, az én tanácsom a sok síkosító mellett egy alapos elbeszélgetés lenne a barátoddal: mert mi az, hogy "hiába kértem, csak belém erőszakolta"? Ilyen egy párkapcsolatban nincs. Sőt, sehol nincs! Ez minimum bunkóság, de akár erőszaknak is elmegy.
De hovatovább, a későbbi hozzádállására is utal. Neki nem te leszel a fontos, hanem, hogy ő kielégüljön. Nem fog ő jatszadozni veled, nem lesz előjáték, stb.
Mivel idáig eljutottatok, gondolom nem akarod egyből dobni, így adj neki egy esélyt a beszélgetéssel -hátha észreveszi magát. De gyanús, hogy nem fog változni, sőt!
Jól írják hogy elkell lazulnod.
HA ez nem megy vele és nem is akar ezen változtatni akkor állandóan fájni fog és nem sok szép lesz neked ebben a kapcsolatban.
Meg gondolom egy gyors tüzelő , mert ezek szokták minél hamarabb betenni és nem tudnak semmit várni, nincs kontroljuk.
De neked akkor sokall jobb lenne egy nagyon vékony fütyis, meg amelyik kicsi.
Majd ha legközelebb választasz, ezt vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!