Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha túl szűk a hüvelyem?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, de még mindig nagyon szűk és emiatt nagyon szenvedek, mert fáj a szex és nem tudom élvezni. Ezután már mindig fájni fog, kénytelen vagyok ebbe beletörődni?

Így a tágítás is fájdalmas lenne. (Már a 2 ujj is fáj)

2023. nov. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

#20 szerinted ha a három nő akitől gyereke van, meg ki tudja hány kapcsolata mellett 46 éves korára nem változott meg, akkor most hirtelen megszállja majd az ihlet? Te is tudod a választ: hiába reménykedsz, már nem fog változni az ipse. A fószernek ilyen a személyisége, ez van.

Menni v. maradni... Mikor van nagyobb esélyed egy normális, boldog kapcsolatra: a) beleragadsz a sz.rba ami nem változik, b) lezárod és új lapot húzol a pakliból?

2023. nov. 27. 23:47
 22/42 anonim ***** válasza:
55%

Síkosító tényleg. Nekem is szűk a hüvelyem, nedvesedéssel sincs gond, de kell az is.

24L

2023. nov. 27. 23:50
 23/42 A kérdező kommentje:

19-es.

Bocsánat a kifejezésért de lóf*szt vagyok én száraz!!!

Te honnan veszed ezt az oltári nagy alaptalan hülyeséget?

Nem a nedvesedéssel van baj.

Betudok én eléggé nedvesedni!

Nem én vagyok beteg ne haragudj, hanem az a beteg aki szerint nem kell se síkosító se előjáték a szexhez.

Attól függetlenül fáj maga az aktus, mert ha SZŰK valaki az akkor is szűk ha eléggé nedves.

Szerintem nem csak annak kell síkosító aki száraz.

Egy nagyobb vagy vastagabb pénisz akkor is fájdalmas lesz egy szűk hüvelyhez akármilyen nedves.

2023. nov. 27. 23:51
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Pfu. Na maradjunk inkább hogy mindkettőtök löki a láncot rendesen. Nem tudom mit vársz ha ilyen palival vagy, te meg így beszélsz róla. Vak is látja hogy rákenheted az egész tubus síkosítót, ebből akkor sem lesz egy normálisnak nevezhető valami.
2023. nov. 28. 00:03
 25/42 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Nem is tudom mit várok...

De csodát nem az biztos.

Mivel ég és föld vagyunk.

Az ellentét pedig ott húzódik köztünk. Ezt a vak is látja.

2023. nov. 28. 00:18
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
#25 látod, de mégsem cselekszel... saját magad áltatod, csapod be amikor még bízol a semmiben.
2023. nov. 28. 00:29
 27/42 anonim ***** válasza:
44%

Beközölted, hogy csak a pénzért vagy vele..

most meg azért mert KELL egy társ? miért kell? elvisznek ha nincs?

Saját magadnak mondasz ellent összevissza.. mindezek mellett úgy néz ki mintha egy bizonyos választ vártál volna, ha nem azt kapod, akkor csapkodsz össze vissza és hisztizel..

2023. nov. 28. 00:40
 28/42 A kérdező kommentje:

Tudom, de sajnálom ezt a szegény szerencsétlent.

Nagyon ragaszkodik és tökre szerelmes. Múltkor mikor az első együttalvás után megmondtam neki hogy legyünk csak barátok és elmondtam mi nem tetszik benne, ez olyan rosszul érintette h könny szökött a szemébe, nem tudott enni és aludt bánatában.

Ráadásul vele nem egyszerű szakítani mert egy olyan emberről van szó aki már kísérelt meg öngyilkosságot egy volt szerelme miatt.

Azóta is viseli a nagyon csúnya következményeit magán.

Szóval egy olyan férfi akit már eléggé megtépázott az élet.

2023. nov. 28. 00:47
 29/42 A kérdező kommentje:

Akkor valamit nagyon félreértettél, nem a pénzért vagyok vele.

Sztem olvasd át újra az egész történetet meg az összes kommentemet, talán akkor megérted.

Nem, nem visznek el ha nincs társam, de tudod azért jó ha van, mert eleget voltam én már egyedül, magányosan.

Azt meg nem értem, mi alapján mondod, hogy magamnak mondok ellent. Sztem te nem érted itt az összképet.

2023. nov. 28. 00:53
 30/42 anonim ***** válasza:
#28 gondolom akkor az már jobban hangzik, hogy inkább a saját életedet tedd tönkre az ő kedvéért, sőt az összes olyan ember kedvéért, akinek az élete rajtad múlik. Gondolom akkor nem hullajtott könnyet mikor csontszárazon betuszkolta. De nem kifejezetten a te pártod fogom mert mint mondtam, mindkét oldalon van baj. Csak azért hogy legyünk tisztában azzal hogy merre hány méter. Az egyedüllétet meg én is ismerem és félem is, de tudod mit, azért még ott is van egy határ, hogy megüti-e azt a szintet hogy jobb vele mint egyedül, mert velem is van/volt hasonló, és én úgy gondolom hogy jelen helyzetben ez közel sem biztos, és akkor még finoman fogalmaztam.
2023. nov. 28. 03:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!