Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha túl szűk a hüvelyem?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, de még mindig nagyon szűk és emiatt nagyon szenvedek, mert fáj a szex és nem tudom élvezni. Ezután már mindig fájni fog, kénytelen vagyok ebbe beletörődni?

Így a tágítás is fájdalmas lenne. (Már a 2 ujj is fáj)

2023. nov. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs ilyen egy párkapcsolatban! És mi volt erre a magyarázata? Hogy ennyire kívánt. De ilyet akkor sem csinálunk. Én csak csúszkálni akartam a farkán, nem akartam, h betegye. Főleg úgy nem, h előtte se petting, semmi nem volt. Fel sem izgatott. Ez amit csinált ez tényleg bunkóság. Alaposan elfogok vele beszélgetni, de tudom, h nem fog változni, mert a nőkhöz sem ért, úgy kell mindent a szájába adni, 46 évesen, a kapcsolatban is egy nulla, nem tudja hogyan okozzon örömet egy nőnek. Egy szóval egy szerencsétlen.
2023. nov. 27. 21:20
 12/42 A kérdező kommentje:
Nem, nem pszichés, illetve lehet hogy az, de én világéletemben szűk voltam és mióta elvesztettem a szüzességemet, azóta minden közösülés fáj.
2023. nov. 27. 21:24
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ideje megválnod tőle, mert még csak tisztelettel se tudsz beszélni róla, ami nem a te hibát kizárólag, tett érte rendesen. De te meg ne bántsd magad azzal, hogy vele maradsz.
2023. nov. 27. 21:24
 14/42 A kérdező kommentje:
Adok egy utolsó esélyt neki, mert szeretem, de nem tudom, h mit szeretek benne, inkább csak sajnálom és sztem azért vagyok vele, mert nem tudok felsorolni egyetlen mellette szóló érvet sem azon kívül, h azért anyagiak terén jószívű. De nagyon anyámasszony katonája és tesze-tosza, muja, szótlan és csendes. De szeretetre vágyik mert szeretetéhes, és amúgy egyáltalán nem gyorstüzelő, sőt, nehezen is megy el, mert gyógyszert szed, és azt sem látom rajta, h élvezné azt, amit csinálok vele. Mert folyton kifejezéstelen az arca, mindig ugyanaz a savanyú pofa. Állítólag jól érzi magát velem, de ez nem látszik rajta.
2023. nov. 27. 21:40
 15/42 anonim ***** válasza:
70%
Egyszer dugtak, akkor is félkényszeresen de a "párja"? nekem ez eléggé beteg...
2023. nov. 27. 22:39
 16/42 anonim ***** válasza:
82%
Golddiggerek így járnak
2023. nov. 27. 23:02
 17/42 anonim ***** válasza:
72%

A pasid egy önző pöts az ágyban és még nagyon-nagyon éretlen. Tényleg nehéz megérteni miért vagy vele, de jogában áll mindenkinek kedve szerint elb.sznia a saját életét.

Ja és ahogy fent is írták, valószínűbb hogy pszichés okai vannak. Eleve azt tételezed fel, hogy fájni fog, ezért tudat alatt összeszorítod, az agyad kb. minden érzetet fájdalomként fog dekódolni a pöts fickód meg sem próbál ellazítani hanem ugyanúgy durr bele és lesz.rja neked mi a jó. Gratulálok, vidd el a nyereményt 😂 Maradj minél tovább vele, legalább kivonod a forgalomból a csávót és más nő életét már nem tudja megnyomorítani.

2023. nov. 27. 23:11
 18/42 A kérdező kommentje:

Milyen golddiggerek ember?

Én nem vagyok golddigger!

Azt sem tudom mit jelent a szó! 😂 Mióta vagyok én aranyásó?

És miért lennék az?

Valakivel összekeversz...

2023. nov. 27. 23:21
 19/42 anonim ***** válasza:
80%
Se elojatek, se sikosito. Te beteg vagy! Dehogy vagy te szűk. Te száraz vagy!
2023. nov. 27. 23:36
 20/42 A kérdező kommentje:

Hát az én életemet sem fogja megnyomorítani azt garantálom.

Előbb fogom kitenni a szűrét, mert már MOST tudom, h nem leszünk sokáig együtt.

Csak azért vagyok vele mert kell egy társ, nem maga a személyisége miatt. A társat szeretem benne és nem magát az embert. Különben az ilyennek meg sosem lesz normális kapcsolata mert neki nem is volt, de mégis összejött 3 gyerek. Nem fogom vele elb*szni az életemet bocsika, mert ha lenne más simán váltanék. Csak hogy nincs más egyelőre. És nehéz eldönteni melyik a jobb: Egy önző pötssel lenni, aki full éretlen minden tekintetben vagy pedig full egyedül lenni. Csak kötődöm hozzá, mert jó az h szeret, de én tudom h nem tudnék belé szerelmes lenni ha már maga a személyisége sem tetszik és az ágyban is egy pöts. Nem csoda h 3 különböző nőtől van 3 gyereke. Talán nem lesz belőle soha egy ász az ágyban, de viszont adok egy utolsó esélyt neki a változásra mert mióta ismerem azért van amiben változott. Látom rajta h szeret, csak nem tudja a módját hogyan kell örömet szerezni, nem tudja miként érezhetné magát vele jól a másik, és mit kell nyújtani az ágyban. Nem ért a nők nyelvén nah...

De azért ez épp elég ciki 46 évesen. Én meg nem szeretem ha mindenért szólni kell.

2023. nov. 27. 23:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!