Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti miért nem szerette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti miért nem szerettek puncit nyalni? Mi az ami zavar benne?

Figyelt kérdés

2023. nov. 25. 13:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Ha szeretnél egy nyalást, írj rám, összehozhatjuk, persze h megvan a szimpátia mindkét oldalról. Én p.l szívesen csinálom.
2023. nov. 25. 16:59
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

Ezt nagyon ráakartad húzni, úgy általánosan a férfiakra!

Ki mondta hogy nem szeretünk nyalni? Ez egy tévhit. Jó, persze, van aki nem szeret. Mi sem vagyunk egyformák.

Magam nevében nyilatkozva. Én imádom a puncit nyalni! 15 év házasság alatt nem fordult még elő, hogy a szex érdemi része ne ezzel kezdődött volna. Addig nem is nyúlhat a farkamhoz, nem szopizhat, míg nem nyaltam ki alaposan orgazmusig. Nálam ez alapkövetelmény. Utánna jön minden más...

2023. nov. 25. 19:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Fura íze van, engem nem izgat különösebben, de a barátnőmet sem (már az elején elmondta, mikor én még hevesen nyaltam hogy bizonyítsak neki, nem mondtam hogy nem vagyok oda érte). Dugástól tud csak elmenni. Viszont szopni imád. Szóval szerencssém van :)
2023. nov. 25. 22:25
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Micsoda??? Nem-e? Imádok puncit nyalni, a dugásnál is jobban szeretem. Imádom ahogy érezni ahogy eljut a csúcsra és elélvez. A szopást nem is igénylem. Ha nem dugunk, az sem baj csak nyalni lehessen.

Igaz nekem csak ez az egyetlen "puncim", de 25 év után is imádom! Baba puni és tisztán tartja, ez lehet sokat segít az imádat fenntartásában.

Leg jobb a nyalás ujjazás egyszerre! Megunhatatlan! 45/f

2023. nov. 26. 03:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 14-essel😁

Nincs is annál jobb mint egy finom puncit kényeztetni hmmmmmm

2023. nov. 26. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:

"Mert, ha fél órát orálozom és nem kapok semmit, csak annyit hogy bocsi én nem szeretem csinálni, az kicsit megalázó szerintem."

Én meg azt nem szeretem, ha szopnak. Ellenben nyalni szeretek.

De egyébkébnt ez is megbeszélés kérdése, ki mit szeret, meg mi hogy történjen. És mellesleg én azt mondom, hogy ha te ezt nem élvezetből csinálod, akkor neked sem kéne fél óráig szopkodnod őt.

2023. nov. 26. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Én szeretek, sőt, imádok puncit nyalni. F 45
2023. nov. 27. 11:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten imádok puncit nyalni :D

És, hogy a kérdésre is válaszoljak:

Nem tudok olyat mondani, hogy bármi problémám lenne a puncikkal, még negatív tapasztalatom sem volt velük soha.

Én azt imádom benne ahogy élvezi a partnerem amit csinálok, az valami fantasztikus érzés számomra, igy nem is várok viszonzást sem, főleg ha látom rajta mennyire szereti amikor nyalom :)

2023. nov. 28. 23:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Meg tudom mutatni mennyire szívből tudok nyalni viszonzást nem várva😊
ápr. 19. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!