Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire vagytok szégyenlősek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok szégyenlősek nyilvános helyeken, WC-ben, fürdőkben más férfiak előtt? Szerettek meztelenül járkálni? Nem zavar, ha mondjuk vérpéniszetek/kisebb péniszetek van, akkor is ugyanúgy meztelenkedtek?

Figyelt kérdés

Meg szoktatok nézni más pasikat, akár titokban vagy akár feltűnően? Volt már, hogy kialakult ilyesmiből valami?

normális válaszokat kérek, akár történeteket is küldhettek, privátban is.

2018. dec. 27. 00:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%
Olyan sok kérdést tettél fel egyszerre, hogy erre regényméretű választ kellene írni, amihez éjjel senkinek nem lesz energiája... :D
2018. dec. 27. 00:32
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem vagyok szégyenlős, szeretem mutogatni magam.
2018. dec. 27. 00:39
 3/23 A kérdező kommentje:
1# Hát ha egyszer ezek mind egyszerre érdekelnek?
2018. dec. 27. 00:52
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem vagyok szégyellős, nem szoktam magamat takargatni. Öltözőben is meztelenül szárítom a hajam a tükör előtt. Volt akit már elkaptam a szememmel, hogy nézeget. Volt olyan, hogy zuhanyzás közben a szembenálló srác egy ideig nézegetett, majd miután beszappanoztam magam lassan, alaposan, mindenhol, akkor láttam, hogy félmereven elfordul a fal felé.

Egyszer volt, hogy egyedül öltöztem és kicsit játszottam magammal, el kezdett merevedni, és akkor jött be egy férfi és mellettem kezdett öltözni.. az kicsit ciki volt, de nem takargattam magam, és ő sem fordult el.

Egyszer meg zuhanyzás közben egy férfi szó nélkül letérdelt elém és szopni kezdett, de leállítottam és elküldtem... Nem értette nagyon, hogy mit mondok, francia volt és ez egy fürdő zuhanyzójában történt..

Egy ideig jártam egy sportegydesületbe is, ott fürdéskor volt, aki megdícsért, meg viccelődtünk azon, hogy kinek mekkora, meg ilyen hülyeségek, az vices volt :D

Voltam már nudi strandon is, ott is megnéztek, volt aki már zavaróan bámult, de gondolom ez a hellyel, meg a kívánsisággal jár.

Egyszer meg a Duna parton nudiztam, és elment egy hajócska pár utassal, láttam h nevetnek meg integetnek, cserébe meglóbáltam nekik, meg helikoptereztem egy kicsit :D

Nyilván amúgy én is megnézek másokat, mint ahogy látom, hogy engem is megnéz mindenki, ezzel nincs gond, nézni szabad.

24f

2018. dec. 27. 01:16
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Egyfelől nagyon szívesen mutogatnám magam, és bámulnék másokat. Másfelől mégse tudok teljesen felszabadult lenni. Micsodám sem épp nagy, hasam sem kockás, és másokat se merek rendesen tanulmányozni. Nem veretném össze magam, ahogy adoniszok közt sem szívesen égnék. De titkon mindig vágytam egy olyan öltözőre, ahol tudod, hogy nem akadsz össze homofóbokkal, és a többi helyes srác is hasonló adottságú. Ott azért szépen ellennék...
2018. dec. 27. 01:33
 6/23 anonim ***** válasza:
18%

185 cm felüli, izmos pasik írjatok! 25-40 közöttiek!

16/F

2018. dec. 27. 02:46
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok szégyenlős, simán levetkőzök, és igen megnézek másik srácokat, mert érdekel ki hogy néz ki, mekkora van neki, milyen szőrös. Pisilni viszont nem tudok mások előtt. Ez nem tudom miért van.
2018. dec. 27. 04:48
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Szeretem ha néznek. Persze én is megbámulok másokat!
2018. dec. 27. 07:58
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
Én húspénisszel is szégyenlős vagyok. Másokat se nézek meg. Az idejét sem tudom, mikor pisiltem utoljára piszoárban. Mindig bevonulok inkább a sima wc-be, és bezárom az ajtaját.
2018. dec. 27. 08:05
 10/23 anonim ***** válasza:
75%

Nekem kicsi a farkam, 15 cm kb. Ezért direktbe nem mutogatom. Plusz az alkalom sem sportos. Szégyellős azért nem vagyok, csak tudom hol a helyem.

Szeretem megnézni kinek milyen farka van és ha esetleg kölcsönösen tetszene valakivel a farkunk, akkor közös élvezést is el tudnék képzelni. De ez csak fantázia, nem volt még ilyen.

Piszoárnál simán pisilek más mellett, néha észreveszem hogy leskelődik valaki, nekem nincs ezzel bajom. Sok pasiban van biszex hajlam és nem könnyű kiélni,partnert találni.

2018. dec. 27. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!