Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti miért nem szerettek puncit nyalni? Mi az ami zavar benne?
Az zavar ha büdös, vagy savanyú.. vagy ilyen lebernyeges izé..
Van egy bizonyos tipus aki édeskés, és víszerűen nedvesedik enyhén, na azt szeretem ha babapuncival társul.. akkor bármikor bármennyit nyalakodok benne. :)
Én nem szeretek, de ezt egyik barátnőm sem tudta és a mostani sem tudja.
Csinálom, mert tudom, hogy jó neki, de nagyon finnyás vagyok és érzékeny minden szagra, ízre. A testnedvekkel is így vagyok. Nagyon ritka, amikor teljesen semleges, akkor szeretem csinálni, de sokszor, ahogy elkezdik élvezni a nők, megjön az íz, ilyenkor szoktam abbahagyni, vagy kerülni azt a területet.
Amikor olvasok olyanokat, hogy mások fizetnének is azért, hogy nyalhassanak, vagy fizetőshöz mennek nyalni, az állam leesik a helyéről 😀
Nekem ha fizetnének sem lennék képes ilyenre, akkor is nehéz, ha szeretek valakit.
Azért nem szeretem, mert a szájban lévő flóra meg baktériumok nem feltétlen kompatibilisek a hüvelyben lévőekkel. Nem akarok problémát csinálni se odafele, se visszafele.
Mondjuk ezt nehéz elmagyarázni egy olyan generációnak, akinek az óvszer nélküli anál szex alap követelmény.
8. MIndenki úgy van vele vagy csak egy két manus?
AZ hogy semmi baj a punciddal , hát ez kérdőjeles nagyon.
Lehet hogy semmi baj nincs vele, de ha nem szeretik nyalni akkor ott csak van valami baj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!