Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza boxerben vagy rövidnadrágban szerettek lenni, nem zavar ha nagyon kilátszik egy merevedés?
Figyelt kérdés
Betét nélküli rövidnadrágban vagy bő boxeralsóban szó szerint nagyon látszik.2019. ápr. 28. 15:34
1/10 anonim válasza:
Kicsit zavar, de persze attól is függ ki látja
2/10 anonim válasza:
Ha ott vagyok batran hordjatok fiukak :3
Max kicsomagolom es lakomazok :3
3/10 anonim válasza:
én fecskében, de nekem nagy van, és szeretem ha látszik.
4/10 anonim válasza:
Laza boxer engem nagyon beindit! 20/f
5/10 anonim válasza:
Nem, legalább könnyebben kitudják venni :)
6/10 anonim válasza:
A rövidnadrágban, félmeztelenül nagyon élvezem, ha látszik, hogy jó keményre merevedtem az átlagon felülivel.
7/10 anonim válasza:
tavaly nyáron a buszpályaudvaron álltam vártam a buszt.
a mellettem lévő állomásnál állt egy 25-30 körüli jőképű pasi rövidgatyában, közben chatelt a telóján, de annyira dudorodott a farka, hogy le nem vettem róla a szemem. észre is vette.
8/10 anonim válasza:
Én olyankor a zsebembe szoktam tenni a kezem és rámarkolok, úgy nem látszik annyira.
9/10 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha nagyon odanyomja a testemhez. Főleg melegben kellemetlen. Legyen bőven helye a fürtjeimnek.
10/10 anonim válasza:
En is fecsket hordok, vagy feszulos boxert. Van csomagom rendesen hal Istennek, ha meg felall, felall. Akit zavar, ne nezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!