Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak 23 éves nőként a 40-50-es férfiak?
Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 20:36
1/12 anonim válasza:
Egzisztencia, férfiasság, kiforrott szemlélet, élettapasztalatok...
Bizonyára ezeket láthatod bennük. 40/F
2/12 anonim válasza:
Nincs magyarázat. Talán férfiasság, tapasztalat, biztonság.
4/12 anonim válasza:
És engem közel 45 éves ként a 23 éves nők? És nem, nem a tinilányok, és itt nem a kor számít, a visítozásra nem vágyok. Nem, nem a biológiai fiatalság vonz, hanem a lehetőségek, és szerintem ez fordítva is igaz, mert egy 23 éves nő viszonylag az élete elején áll, és nem lehet bizonyos tapasztalatok birtokában, amivel egy negyvenes férfi rendelkezik, viszont lehet egy olyan rálátása a világra, a fiatal nőnek, ami építőleg hathat a kapcsolatra.
5/12 anonim válasza:
Engem is mindig az idősebb férfiak vonzottak. Nem biztos hogy van rá magyarázat. Vagy hogy keresni kell.
De ha beleásnál, akkor érdemes lehet megvizsgálni apáddal való kapcsolatodat, én pl így 42-43 évesen döbbentem rá, hogy apám pont ugyanolyan elérhetetlen volt gyerekkoromban, mint azok a férfiak akikhez vonzódom (nem függetlenek és/vagy sokkal idősebbek, vagy erősen nárcisztikusak). Valamilyen összefüggés biztos van.
6/12 anonim válasza:
Leginkább az 5ös adott értelmes választ.
7/12 anonim válasza:
Szerintem is a családi háttered befolyásolja, álltalában ez tudat alatti kompenzállás.
Engem i a 20-30 közti korosztály izgat, érdekel 50 évesen, ennek nem tudom az okát de ez van.
9/12 anonim válasza:
Szia én 35 vagyok írj ha gondolod😁
10/12 anonim válasza:
Én is kedvelem a 40-es pasikat, különösebb okokat én nem szoktam keresni. :) Apukámmal nagyon jó és egészséges kapcsolatom volt mindig, a saját korosztályommal is kijövök teljesen, a saját keresetemből is megélek. Egyszerűen csak piszkosul szexi tud lenni egy tapasztaltabb férfi gondolata. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!