Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 centivel is lehetek sikeres a nőknél?
Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 09:12
11/19 anonim válasza:
Nekem a 16 cm bejövő méret! 🙂
Exemnek akkora volt, tökéletes.
13/19 anonim válasza:
Átlag feletti. Ha nem, akkor a férfiak 3/4-e nem szexelne..
Haverom azt hiszem, hogy hasonló mérettel büszkélkedett meg iskolás korunkban, és jó sok lánnyal lefeküdt azóta. Mondjuk nem a farka miatt, de arra sem panaszkodott, hogy kicsi lenne.
14/19 anonim válasza:
#13 Ez maximum átlagos. De amúgy a nők pont leszarják mekkora az átlag. Nekik az számít, hogy mit élveznek. És ez alulról súrolja. Vagy a nők 30%-nak elég hiányérzet nélkül.
15/19 anonim válasza:
#14 átlag feletti, és kit érdekel a hiányérzet? Sok minden miatt lesz hiányérzete a nődnek, nem csak a kukellód miatt.
16/19 anonim válasza:
#15 Csak ezért ott is hagy. Mert ezen nem lehet változtatni.
17/19 anonim válasza:
Sok nehezebb dolog van annál, mint hogy szexuális segédeszközöket vegyél, és hogy ne csak a pöcsödet használd. De ezzel már bele is sétáltam a cspadádba, mert ez egy hamis dilemma. 16 cm teljesen jó méret. Ha nagyobb kell neki, akkor majd keresgél még pár évig.
18/19 anonim válasza:
16 centi már inkább 80 %nak bőven jó lesz.
19/19 anonim válasza:
14 centis fаsszаl már vagy 50 nő van mögöttem, nem igaz, hogy nincs siker!
Átlagos méretem van, tudom, de ez pont elég. Már nem kicsi, de mivel nem is nagy, lehet vele vadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!