Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahoz hogy egy fiú sikeres legyen a jó külső a legfontosabb?
Akárki akármit mond a külső igen fontos, de az is csak 1 tényező. Ha van mellé szöveged, humoros, kedves vicces vagy, még megnyerőbb leszel.
Nyilván vannak bizonyos dolgok, amin te magad is tudsz változtatni.
A külső fontos. De határozottan nem a legfontosabb.
Ismerek nem is egy férfit, akik még jóindulattal sem nevezhetőek jóképűnek.
Ellenben fergeteges humoruk van, magával ragadó személyiségük, jó kommunikációs képességeik, életvidámak, stb.
Én sem voltam igazán sikeres a nőknél , bár én soha nem adtam fel , ugyan is van az a mondás , aki keres , az talál .
És ez így is lett .
Igaz , nem dicsekedhetek azzal , hogy sok barátnőm volt , de akik voltak , azokkal mind komoly kapcsolatom volt , ami évekig tartott .
Nekem sok lány mondta annak idején őszintén a szemembe , hogy számukra én egyáltalán nem vagyok egy helyesnek mondható pasi , meg más téren sem tartottak vonzónak , vagy is nem én voltam számukra a férfi ideáljuk .
Volt egy lány , akinél 3 évig próbálkoztam , majd jött egy vagány kinézetű s nagy dumás csávó és az első próbálkozása megnyerő lett a lány számára , olyannyira , hogy még az nap le is feküdt vele .
De felfogtam a és elfogadtam a valós tényeket , nem őrlődtem ez miatt tovább , hanem én is tovább léptem és kerestem olyan lányt , aki olyannak fogadott el , amilyen vagyok .
Ma ha visszagondolok a megélt csalódásokra , rá jövök hogy sok nő "csak kihasznált s játszadozott velem , de voltak akik őszintén kimondták a valós érzelmeiket , amiket nem irántam éreztek , akik nem engem akartak s ha bele gondolok , túlságosan makacsul , görcsösen akartam magamnak barátnőt , mert szeretetre vágytam és szeretni akartam , de mind ere nagyon sokáig kellett várnom .
De ma van egy párom , akivel már több mint 10 éve együtt vagyunk és akivel családot alapítottunk .
Bár utólag is úgy érzem , hogy mind ezért , nekem nagyon keményen meg kellett "küzdenem , de végül elértem életem egyik legfőbb célját .
Neked is azt kívánom , kedves kérdező hogy ne add fel és találd meg életed párját .
46 F
1. Tegyél a külsődért (öltözködés, ápoltság, túlsúlyt dobd le, rendszeres sport) és ezzel már a jobbféle pasik közé kerülsz
2. Keress sok pénzt, legyen jó állásod
3. Legyen egy érdekes életed, hobbijaid
A nők kb csak ennyit várnak el, mit nem lehet ezen érteni?
... hogy aztán mindebbe beszállhassanak, a pénzed felét elvigyék, a karriered mellett még több házimunkára kényszerítsenek, elvegyék az idődet a barátaidtól, és ha igazán jól mennek a dolgok, leszülhessenek, és akkor már nemhogy aludni nem tudsz, de két összefüggő gondolatod nem lesz. Sok szerencsét!
A magasság a kulcs. Sajnos azt látom. Ezen meg nem lehet változtatni.
Minél magasabb valaki annál kevésbé kell helyesnek lennie a sikerért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!