Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni hogy én nem vagyok sikeres a lányoknál?
Sosem volt még belém szerelmes lány.
4 éve szexeltem utoljára.
Más fiúk évek óta rendszeresen szexelnek. Mindig van lány aki szereti őket.
Évek óta ismerkedem de nekem semmi nem akar összejönni.
Téged anyád nevelt férfi nélkül, ugye?
A nők azok, akiknek minden jár az életben, ha jól viselkednek. Az átlag férfiaknak mindenért, de még a nőkért is meg kell küzdeniük.
Az a baj veled, hogy ezt az egyszerű leckét senki nem tanította meg neked. Ezért nem öltözködsz jól, nincsen jó karriered, izgalmas vagy érdekes szabadidős tevékenységeid, és a testedből sem hozod ki a legtöbbet. A szociális skilljeidről ne is beszéljünk.
Igen... egy átlagos nő már attól, hogy egy helyben ül, nem nagyon kövér és időnként nevet egyet, kap húsz ajánlatot egy szórakozóhelyen. Igen, egy 180 magas, jóképű csibész hozzádörgöli az ágyékát egy kiscsajhoz, és negyed óra múlva már nagyban megy a toalettrandi. De neked ez, édes fiam, sosem lesz. Te bazdmeg, te küzdhetsz ennek a töredékéért is. Te órákig fogsz válogatni egy ruhaboltban, hogy aztán ne sikerüljön az első elegáns ruhádat összerakni. Járhatsz évekig konditerembe, hogy egy kis izmot magadra pakolj, és ne legyen hasad. Túlórázhatsz, kockáztathatsz, hogy jó anyagi alapjaid legyenek. El kell kezdened gyakorolni nőkkel beszélgetni, mert láthatóan nem szeretnek veled lenni.
Most eldöntheted, hogy mit csinálsz. Anyád szerint te így vagy jó, ahogy vagy, az ő kicsi fia. Ebből punci nem lesz. Vagy nekiállsz egy jobb embert faragni magadból, és ha nem is sikerül 100%-osan, minél jobban azon leszel, hogy megcsináld. Rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!