Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mégis mi van velem hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi van velem hogy mostanság ennyire sikeres vagyok nők terén?

Figyelt kérdés
Nem felvágásból akarom mondani nehogy félre értsétek de eléggé kiráz tőle a hideg. 3 évig nem volt senkim se most meg 3 hónap alatt 15+ csajjal voltam amiből még jelenleg is 6al tartom a kapcsolatot és összejárunk. Szóval így mi a... nem ismerkedtem meg semmi hanem snapen beaddolt pár ott elkezdtünk beszélgetni és taliztunk és nagyon jóra fordultak a dolgok. A többivel bukiban ismerkedtem meg de tudni kell rólam hatalmas lúzer vagyok. Kb képtelen voltam 1 csajt is felszedni mindenki ghostolt mindenki max barátzónába tett meg ilyenek éveken keresztül akárhogy is próbálkoztam és mire belenyuhodtan erre meg kb kúrójancsi lettem. Mégis mitől?! Már olyanra gondolok hogy valaki lefizeti őket hogy velem legyenek vagy hogy kikerült rólam valahova valami nagyon kínos és szánalomból kezdenek ki velem.

2023. jún. 14. 22:36
 1/8 A kérdező kommentje:
*bulikban
2023. jún. 14. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Inkább az lehet, amit írtál: hogy "belenyuhodtál", és a "nyuhodt" fiúkat jobban kedvelik a lányok.
2023. jún. 14. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Levetkőzted magadról a szorongásaidat, gátlásaidat ami eléggé ki tud sugárzódni (igen még egy netes kommunikáció során is), s lazán, kötetlenül kommunikálsz, ráéreztél arra mikor mit kell mondani. Ennyi történt. Csak így tovább haver, üdv a táborban, de védekezni soha ne felejts el!!!
2023. jún. 14. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Azért csak felvágsz. :)
2023. jún. 14. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Kamu. Szeretnéd, mi?
2023. jún. 15. 01:52
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Ezt mikor àlmodtad?
2023. jún. 15. 04:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen csak ez nem hirtelen villanásra jön hanem nagyon sok-sok munka kell bele, egy lassabb fejlődési folyamat. Viszont ha valaki nem kezdi el... hát akkor sosem jut előrébb.
2023. jún. 15. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is össze jönne minden második snapen de világvégén laknak de 30 perc dumalas folyamat azt meg is lenne.. :D
2023. jún. 16. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!