Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi videóban szereplő férfi szerintetek helyes? Sikeres lenne egy mostanság?
Felejtsétek már el ezt a "aki jól néz ki, csak annak lehet nője" baromságot. Alapvetően én csak egy picit nézek ki jobban az átlagnál, és mindig is bőven átlag feletti nőkkel voltam, a feleségem is pont ilyen.
A "titkom": érdekes vagyok, vannak témáim, nem ijedek meg az árnyékomtól, feltalálom magam, kreatív vagyok, tudom az illemet, tájékozott vagyok, nem vagyok/voltam csöpögős divatboozi, nem játszottam sosem alárendelt szerepet...stb. Na most hol olvastatok olyat, hogy 48-as karom van, szét vagyok tetoválva, szedetem a szemöldököm, gyantáztatom a testem, rizs+csirkemell...
Sosem voltam tagja ennek a degenerált közösségnek, sosem érdekeltek az ilyen lányok.
A videóban szerepló énekes meg jófejnek tűnik, szimpatikus még férfi szemmel is.
"Felejtsétek már el ezt a..."
Könnyebb tőlünk független dolgokat felelőssé tenni.
Igen, mert he will never gonna give you up, and never gonna make you cry, and tell a lie and hurt you.
He is a good guy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!