Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek 25 éves koráig nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek 25 éves koráig nem volt barátnője, meg nem is szexel annak nem sok esélye van már arra hogy sikeres legyen?

Figyelt kérdés
25 éves koráig nem ért el sikereket egy fiú a lányoknál, akkor utána kicsi az esélye hogy legyen barátnője?
2023. márc. 19. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen
2023. márc. 19. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha azt nézzük, hogy 25 éves korra már minimum 5 éves tapasztalattal kéne rendelkezni, akkor valószínűleg csak olyan lány fog összejönni aki szintén le van maradva ezzel, ezért nem érdekli.

Egyébként vannak youtubeon jó videók ahol pszichiáter beszél ilyenekről, pl HealthyGamerGG csatorna(csak annyi köze van a gaminghez hogy az elején még főleg ilyen introvertáltabb embereket érintő pszichológiai dolgokról beszélt, de már van mindenféle témakör)

2023. márc. 19. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Én későn érő típus voltam. 25 körül jött egy hosszabb kapcsolatom, és utána vágtam igazán bele a dolgokba, mikor annak vége lett.

F

2023. márc. 19. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Simán lehet! Én 24 éves koromig nem szexeltem. Aztán befizettem egy örömlányhoz. A lány nagyon megértő és kedves volt. Rendszeresen jártam. Aztán jött a sport, kondi és az önbizalom is. Simán ment a csajozás a strandon is. Ezt előtte sosem gondoltam volna magamról.

Első lépés:

- Rendet kell tenni az agyban. Vagy te olyan mint a többiek ,sőt.

- Testedzés. A konditerem világában csak pozitív tapasztalataim vannak. Pedig egy 60 kilós gyerekként mentem le először.

Örömlány. Nem azt mondom, hogy én vagyok az etalon de nagyon nagy önbizalmat adott. Mikor meg éles bevetésre mentem akkor profi módon ment a dolog ,nem kellett beégéstől tartanom. Sok pénzem elment ez igaz de minden kiadott forint megérte. Nagy köszönettel tartozom a lánynak.

A mai napig nem bántam meg és ugyanezt az utat választanám most is.

2023. márc. 19. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!