Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam el valamit?
Figyelt kérdés
Akivel ismerkedem lánnyal eddig tök jó volt minden keresett állandóan meg minden de utóbbi 2 napba fura nem ír vissza arra amit írok soha nem csinált ilyet kb ahogy írtam neki már írt is vissza. Valami nagyon fura. Vagy ha nem is akar már semmit akkor írja meg de ez így nekem rohadt fura. Meg én múltkor mondtam neki hagyjuk a egészet inkább aztán annyira meg van értem halva hogy képes volt hozzám le jönni. Épp ezért nem értem mi történik most .2023. nov. 18. 12:23
1/4 anonim válasza:
Mit csodálkozol? Megfogadta a tanácsodat: "hagyjuk az egészet!"
2/4 anonim válasza:
Elfogadta a tanácsodat és ebből látta, hogy nincs jövője a kapcsolatnak.
Keress mást, ezt a lányt felejtsd el, ne zaklasd.
3/4 anonim válasza:
Mert nem férfi hanem egy hisztis kisfiú vagy.
4/4 anonim válasza:
Az történik, hogy nem akar tőled semmit, de a nők nem bírják azt elviselni, ha te mondod ki, hogy hagyjátok az egészet. Szóval azért szaladt hozzád a múltkor, mert nehogy már te mond meg, hogy mikor legyen vége! Majd ő szépen eldönti, hogy mikor akar téged egy szó nélkül faképnél hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!