Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam el vagy a lány szórakozott?(részletek lent)
Megismertem a neten egy lányt, megadta elérhetöségét face telefon stb rengeteg képet küldött mondta nagyon tetszem, már arról volt szó hogy menjek hozzá le szexelni(még a nyáron szeretett volna élményt szerezni mielőtt kimegy külföldre tanulni) viszont nekem ez sietősnek tünt igy még nem akartam rögtön.
Az egyik este akart beszélni, de azt mondtam hogy inkább játszom számítógépen most, erre csak okét írt aztán letiltott minden helyről.
Normális reakció vagy a lány csak hülyített?
Nem vagyok jártas emberi kapcsolatokban
Hülyített? Ezt mi alapján feltételezed?
Tök jogosan érzi úgy, hogy semmit nem akarsz tőle, és nem tetszik neked.
Mondtam hogy tetszik.
De igen megjegyezte pár nappal előtte egy alkalommal hogy nem érzi hogy én annyira akarom őt.
"Az egyik este akart beszélni, de azt mondtam hogy inkább játszom számítógépen most"
Én is letiltanálak a f.szba, ha helyettem a sz.ros bilentyűzetet nyomkodnád
Nem tudom elhinni, hogy azok után amit leírtál, visszaolvasva nem esik le neked. Te magad írod, hogy élményt akart mielőtt elmegy külföldre, majd te a "felhívásra" behúzod a féket, kapsz még egy lehetőséget és azt mondod, hogy inkább játszol.
Nem is tudom mit vártál?
Nekem túl gyors lett volna még és nem teljesen elutasítottam hanem azt mondtam majd valamikor.
Azért mert egy beszélgetésre azt mondom hogy majd másnap, durva és igazságtalan reakció a tiltás.
Minden nő így reagált volna. Szerinted te vagy az egyetlen "kérője"? Dugd majd azzal aki nem a számítógépét akarja nyomogatni hanem egészen mást :)
Talán könyörögnie kellett volna neked vagy mi??? Persze hogy letiltott, minek szüttyögjön veled tovább a jövőben? Felhívott utána helyetted mást, az pedig ment és megkúrta te meg így jártál. Viszont cserébe gondolom legalább 3 szintet fejlesztettél a Paladinodon a játékban, megérte?
Értem a jövőben akkor figyelek erre, pedig úgy tünt hogy nagyon szimpatikus vagyok neki de ez elég volt hogy kiábránduljon.
De nagy volt a táv, azért annyit utazni amugy se érte volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!