Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szórakozott velem ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szórakozott velem ez a lány?

Figyelt kérdés
Irkáltam itt 1 lánnyal tegnap nagyon sokat,rengeteget irt 1 levélbe és öszintén,ezt nem lehet megjátszani (meg mi értelme lenne?),de ma törölte a fiókját,miért szórakoznak a csajok az érzelmes pasikkal?
2022. júl. 29. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ígért neked valamit? Vagy hogy érted, hogy szórakozik veled?
2022. júl. 29. 07:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy letiltották. De nem értem, miért ne törölhette magát, csak mert irkáltatok?
2022. júl. 29. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Azért egy nap online "ismerettség" után belehalni abba, hogy eltűnt... Van baj a fejben.

Hacsak nem vallottatok szerelemet pár óra anonim chat után, akkor nem játszott semmivel. Beszélgetett egyet, aztán, vagy tiltották, vagy ő tiltott téged, vagy valóban törölte valamiért magát. De, egy hosszabb beszélgetés azért kevés ahhoz, hogy oltár elé kísérd.

2022. júl. 29. 08:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Én beszélgetnék veled ha te is szeretnél, jól esne kiönteni a lelkem valakinek. :) L
2022. júl. 29. 08:18
 5/9 anonim ***** válasza:
🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2022. júl. 29. 08:48
 6/9 A kérdező kommentje:

ma 08:08

Csak hogy ez a csaj olyanokat irt amelyek a legbelsőbb gondolatai és nem 1-2 sort hanem nagyon hosszan.

2022. júl. 29. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Én volt olyan, hogy napokig beszélgettem innen egy-két felhasználóval. Én eleve az a típus vagyok, aki nehezen nyilvánul meg röviden. Írásban és szóban is szófosó típus vagyok. Online, egy anonim oldalon könnyű kiteregetni a lapjaidat, pont azért, mert utána hopp, volt, nincs az üzenetváltás és soha nem derül ki, hogy ki volt, akivel a másik beszélt. Nekem a másod diplomámnál, az államvizsga előtti hetet segítette át két felhasználó az oldalról. Egyik Bazsi, a másik a bombanős. Bazsival dumáltunk, normálisan, sok mindenről, amúgy, bár nem egy adjunktus, egész értelmesen lehet vele beszélgetni, ha épp nem trollkodik, a bombanőssel oldalakon át vitatkoztam, amivel levezettem az energiákat,frusztrációt,hogy újra a tanulásra tudjak figyelni.

Aztán, érdeklődés hiányában abbamaradt a beszélgetés a vizsga után. Már nem volt rá igényem.

Na, pont ennyi egy netes anonim oldalon való "kapcsolat". Amíg az egyik félnek szüksége van rá, pont addig tart. Valószínűleg kiírta magából a dolgokat és ennyi volt.

2022. júl. 29. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kellett valaki lelki szemetes làdànak, te meg már az esküvőt tervezted 1 beszélgetés után

...szép

2022. júl. 29. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen göcsök itt, nem is egy. Sajna van, aki így áll pl.: bosszút, hogy őt is átb*ták már, vagy alapból nem gondolja az egészet komolyan, vagy nincs felkészülve egy kapcsira, vagy a barátaival együtt "szórakoznak" így.
2022. júl. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!