Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a lány csak szórakozott velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány csak szórakozott velem?

Figyelt kérdés

Már rég óta ismerem a csajt,6 Éve.

Újra el kezdtünk beszélgetni,minden nap rám írt.Október 25 én le jött hozzám a csaj együtt voltunk,és össze jöttünk de délután el ment haza.

Október 26 án újra csak írtunk egymásnak facen.

Október 27 töl már nem írt rám,és nem is olvassa el amit írtam neki.Kamu facen mindig ír és ki kérdeztem tőle hogy hívják a barátját és sajnos nem az én nevemet mondta és a kamu nevemmel is akar majd talizni.Tudom most már több pasi kell neki,olyan mit az anya annak is több férfi kell és utána dobta a férfit.Kérdeztem tőle mikkor tudunk újra együtt lenni,azt mondta a csaj nem tudja.Szerintetek lesz még találkozás,vagy valaha még ír rám.Én nagyon szeretem öt.

2014. nov. 26. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ő egy céda, csak játszik a pasikkal, kihasználja őket. Téged is megkapott, mostmár pedig más préda kell neki. Ne fuss utána, nem való ő neki. És egyébként te nem kellesz már neki.
2014. nov. 26. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pontosan tudod mi az ábra. Egy strigula voltál neki.
2014. nov. 26. 13:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!