Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A lány akart engem? Vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akart engem? Vagy csak szórakozott velem?

Figyelt kérdés

A facebookon nagyon jól elbeszélgetünk.

Találka előtt mondtam neki kap tőlem ajándékot és nagyon kíváncsi is volt, még találka előtti napon meg is kérdezte tőlem kap valamit. Mikkor le szált a buszáról adtam neki puszit és egy tábla csókit adtam neki, és meglepődött mintha nem tetszett volna neki. Nálam volt, ő ölelt át engem először, én megcsókoltam és azt mondta azt hite már sose csókolom meg, meg engedte puszilgassam a hasát, amikkor abba hagytam egyből eltakarta a hasát a pólójával, volt mikkor ő mászott rám az ágyon. Én a kezét oda tettem neki a szerszámomhoz ruhán keresztül hogy simogassa, és el is kezdte simogatni annyira csinálta már azt mondta mindjárt le tépi a szerszámomat és nagyon meg szorította. Én puszilgattam a nyakát ki szívtam de ő ezeket nem csinálta nekem, elkezdtem a segge felé tapizni el vette onnan a kezemet. Mikkor smároltunk néha ki nyitottam a szememet hogy lássam rajta mennyire élvezi és sajnos elég sokszor nyitva volt a szeme, lehet azért nézett hogy lássa rajtam mennyire kívánom őt.

Találka után nagyon megváltozott és pár napon belül már vissza se írt nekem. Találka előtt is nagy nehezen jött össze a találkozás mert azt mondta kórházba bekel feküdnie 1 hétre ki vizsgálásra a veséje miatt, találkozás előtti napon meg azt mondta azt mondta neki az orvosa nem kell most befeküdnie majd később, és azt is mondta volt egy buliban és sók mindent csinált.

Később megint rá írtam és vissza is írt, én meg kérdeztem tőle miért nem írt vissza, erre azt válaszolta csak úgy, azt is kérdeztem tőle a szex miatt jött le, erre azt válaszolta nem nem azért jött le hozzám. Én azt mondtam neki én már akkor belé szeretem, ő erre azt válaszolta csak tetszettem neki.

Nem nagyon értitek kérdezettek.

Itt van egy régebbi kérdésem ezt is el olvashatjátok, csak itt nem értették: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2017. nov. 11. 14:04
 1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy, úgy őszintén?
2017. nov. 11. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez a lány egy szűzku..va. Jobb szó nincs rá. Ők így viselkednek.
2017. nov. 11. 14:25
 3/8 A kérdező kommentje:

# 2 Akkor miért jött le hozzám?

Durvábban nyomultam volna akkor lett volna szex?

2017. nov. 11. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:

A kezét is nyújtotta felém hogy kézen fogva mennyünk.

Az utcán azért meg nézet más pasit is, mikkor sétáltunk.

2017. nov. 11. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
#3: Nem lett volna szex. A szűzk...váknak nem véletlenül az a nevük, ami.
2017. nov. 11. 14:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Fel szált a buszára, miért nevettet ki engem? Közbe azét integettet.

Pedig együtt reggeliztünk és ebédeltünk, és fizettem neki a buszjegyeket, és ki szolgáltam üdítővel.

2017. nov. 11. 14:51
 7/8 A kérdező kommentje:

# 5 Nagyon kedves voltam vele, mindig mosolyogtam rá, és belé is szeretem.

Miért hazudott abba is hogy tettszettem neki?

2017. nov. 11. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. nov. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!