Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én rontottam el vagy a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontottam el vagy a lány szórakozott?(részletek lent)

Figyelt kérdés

Megismertem a neten egy lányt, megadta elérhetöségét face telefon stb rengeteg képet küldött mondta nagyon tetszem, már arról volt szó hogy menjek hozzá le szexelni(még a nyáron szeretett volna élményt szerezni mielőtt kimegy külföldre tanulni) viszont nekem ez sietősnek tünt igy még nem akartam rögtön.

Az egyik este akart beszélni, de azt mondtam hogy inkább játszom számítógépen most, erre csak okét írt aztán letiltott minden helyről.

Normális reakció vagy a lány csak hülyített?

Nem vagyok jártas emberi kapcsolatokban

2022. szept. 3. 12:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én anno 700km-t utaztam egy randiért...
2022. szept. 3. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgyse érte volna meg tehát nem mentél volna el akkor ki hülyített kit? 🤔 Ilyenkor mond azt hogy haverokkal vagy és magyaráznak hogy tedd már el a telefonod úgyhogy nem tudsz mindig egyből írni. Aztán amikor meghal a paladinod visszaírsz neki...
2022. szept. 3. 13:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

" inkább játszom számítógépen "

Nincs komment erre.

2022. szept. 3. 14:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Elmentem volna de így rögtön gyors lett volna, és belegondolva lehet jobb is mert 250km nagy táv
2022. szept. 3. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Hülye vagy fiam, mint szódás a lovát
2022. szept. 3. 14:28
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Bumzi vagy öcsém.
2022. szept. 3. 15:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Tanultam ebből
2022. szept. 3. 15:38
 18/19 anonim ***** válasza:

S mit tanultál belőle? Olyan lehetőséget hogy a nő mondja, sőt kér hogy márpedig menj oda és dugd meg ezerből egyet dob fel az élet, a másik 999 esetben neked kell pedáloznod érte. Ott volt a nyertes szelvény a kezedben csak te nem váltottad be. Nem valószínű, hogy fog még túl sok ilyet dobálni az élet. Ha csak erre vársz akkor nagyon sokáig nem fogsz dugni.

Ha nem lettél volna szimpatikus akkor nem hívott volna át. Múltidő. A szimpátia nem azt jelenti hogy végtelen dobásod van valakinél. Elég hamar el tud illanni - pláne olyannal akit nem is ismersz személyesen, visszautasítástól meg pláne. Ez most megtörtént, ennyi volt.

2022. szept. 4. 00:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Beváltotta a szelvényt, csak épp a számítógépen.

Hogy aztán meg itt rinyálhasson, hogy csak játszott vele a csaj

2022. szept. 4. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!