Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam el valamit vagy ez mi volt?
Találkoztam egy volt kolleganőmmel, akivel egy hónapja szakított a barátja, 2 évig voltak együtt.
Amikor együtt voltak akkor mi még egy alkalommal elmentünk kávézni, flörtölgettünk egymással mindig is. Szakításuk után pár napra mondta, hogy sajnálja, hogy nem találkoztunk még, ma találkoztunk és ma lett nekik 1 hónapja vége. Kérdeztem, hogy túl van-e rajta, azt mondta, hogy igen. Beszélt még a volt palijáról, de eléggé hosszasan, ez pedig szerintem nem azt jelentené, hogy túltette magát rajta, főleg úgy, hogy elmondása szerint fülig szerelmes volt belé mindvégig.
120km-t! utazott most, hogy találkozzunk, lehet én vagyok fordítva bekötve, de én ennyit egy kv-ért biztos nem tettem volna meg... Az elején ilyeneket mondott, hogy eljátszott azzal a gondolattal, hogy smárolt volna még velem amikor kollegák voltunk. Fogdostam a combját, simogattam, ez nem volt ellenére, de ennél többet nem engedett. Felhívtam magamhoz, de hezitált és nem volt a válasz. Azt mondta, hogy szeretne feltöltődni most, bókjaimmal stb
Külsőre bejövök neki elvileg, mondta hogy kifejezetten helyesnek tart.
Találkozóra rákérdeztem, azt mondta, hogy esetleg félúton talizhatunk vagy ahol Ő lakik, de azt sem mostanában, hanem hónapok múlva, ha úgy alakul, hogy szabadok leszünk még mindketten. Erre csak pislogtam, hogy mire kell várni hónapokat? 😅
A válasz az, hogy rendbe tegye magát.
Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert nem tudom magamban ezt elhelyezni, mert nem találok benne értelmet. Én ronthattam el valamit a tali alatt vagy mi?
A végén amikor ölelkeztünk, elköszöntünk akkor megfogtam a fenekét, ekkor zavarba jött és elkezdett nevetni és kicsúszott a karjaimból 🙃
20 éves, én pedig 24
Nem rajong érted, hanem az van, amit mond: csak olyan visszajelzéseket akar, hogy ő jó nő.
Ne erőltesd.
Ha szeretnéd támogatni, megteheted - de nem lesz a tiéd.
Eddig talonban tartott. Mivel most szabad, így ennyi idővel a szakítás után már szeretne b*szni. És felkeresett téged, mert tudja hogy te mentél utána mint a birka. De élőben rájött hogy túl egyszerű vagy és biztos van jobb is a piacon nálad. Így inkább időt kért, hogy még egyszer körülnézzen, hátha van közelebbi vagy jobb alternatíva nálad.
Szóval kitartást. Ilyen ez a talonba rakás.
"szeretne feltöltődni most, bókjaimmal"
Tehát nem veled fog dugni, téged csak erre használ amit elmondott.
Elszúrtad. Két órát utazott, hogy elcsábíthasd, te meg csak egy kicsit megsimizted.
Vagy nem tetszettél eléggé neki, vagy nem voltál elég rámenős. Ez a valószínűbb, ha nem sokat változtál külsőleg.
Beszélt csókról, de nem írtad, hogy aztán megtetted-e. Ha az sem volt, többet mi alapján vártál volna.
Igen, nincs mit szépíteni, ezt eléggé elbaxtam. Sajnálom kicsit a csajt, hogy így járt, nyilván írtam neki azóta, de nem reagált rá, igazából nem is csodálom. Ha ennek a dolognak lesz folytatása egyszer akkor az lesz a minimum, hogy én utazom ennyit.
Ez így sajnos egy kellemetlen élmény marad.
Nyilván tudtam az elején, hogy ezért jön... Nem vagyok az a nyomulós, általában engem szednek fel a lányok.
Bűntudatom van és rosszul is érzem magamat, kellene a dolgot erőltetni, mondjak neki valamit vagy engedjem el a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!