Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit rontottam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Épp szexelni készültünk. Hosszú előjáték volt, azt láttam a lányon, hogy sikerült nagyon felizgatnom, nem haladtam gyorsan. Elkezdtem nyalni neki, majd egy idő utána mondta, hogy hagyjam abba és közölte, hogy nem élvezi. Felöltözött és elment. Nekem nincs nagy tapasztalatom, de az utolsó csaj akivel csináltam, az adott visszajelzést. Mozgatta magát közben, rájátszott kicsit a hangokra, hogy könnyebben tudjam mi jön be neki, tehát kölcsönös volt a dolog. Jelezte mit akar, én megadtam neki, és jól működött a szex. Itt a lány csak hátradőlt némán. Arról nem is beszélek, hogy velem semmit nem foglalkozott, még az előjáték során sem.

Elvárható lett volna szerintetek, hogy - ha már első alkalom - segítsen abban, hogy hogy szereti, mi jó neki? Vagy ezt egyből tudnom kellett volna, és én vagyok ennyire szar az ágyban?

2021. aug. 25. 08:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

sztem faszija van es ratört a lelkifurka. mast nem tudok elkepzelni. :D remelem nem keresed soha többet, meg akkor sem ha ö ir te rad. menjen az ilyen a f*szba.

24f

2021. aug. 25. 08:46
 2/12 A kérdező kommentje:

Elvileg nincs senkije. Számomra ez most elég önbizalomromboló volt, mert úgy érzem, hogy én nyújtottam szörnyű teljesítményt..

Egyébként 24 évesek vagyunk mindketten

2021. aug. 25. 08:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

dehogy nyujtottal szörnyü teljesitmenyt. ez egy elettelen eretlen lany, hisz el sem mondja mi a baja. nem akar semmi komolyat.

aki erett az megbeszeli veled, vagy elmondja, hogy ezt mashogy kene csinalni.

elözö voltam amugy

2021. aug. 25. 08:56
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Itt valami más volt, a szex sosem lehet olyan rossz hogy csak úgy félbehagyja az ember. Talán akkor ha fáj valami vagy meggondolod magad valami miatt.
2021. aug. 25. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem a "teljesítményed" nem tetszett neki, máson járt közben az agya és ezért gondolhatta meg magát. Ne hajts rá, de egy utolsó beszélgetést megérne, főleg neked.
2021. aug. 25. 09:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a szexben (meg kábé mindenben amiben egynél több ember szerepel) alapvető fontosságú a kommunikáció, hogy az ember a száját kinyitva, a tüdejéből távozó levegő segítségével hangokat képezve, azokat egy ismert és beszélt nyelv szabályai szerint rendezetten használva elmondja hogy mégis mi a pékfasza van.

Ha csak némán feláll hogy nem jó és elmegy, akkor nem kell vele foglalkozni. Nemtől függetlenül senki sem gondolatolvasó, hogy ösztönből tudnia kéne hogy az éppen aktuális partnere hogy szereti.

2021. aug. 25. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
HP az ilyen....szóba ne állj vele többé!
2021. aug. 25. 10:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Áá nők, a jóisten se tudja, mi miatt csinálhatta.
2021. aug. 25. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Rájött hogy a sütőben felejtette a csirkét :D

Komolyan: Nem tudott rádhangolódni.

Sok oka lehet. Nem Te voltál az oka!

De hogy nem figyelt arra a lány hogy téged ne bántson meg az is biztos.

Hogy jöttetek össze szexre, előtte beszédes volt, látszott hogy akarja, vagy csak épp belement?

2021. aug. 25. 12:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom hárítani a felelősséget, mert ha jó lettem volna, akkor nem történt volna ez. Viszont valamennyire ő kezdeményezte ezt az egészet, és nem értem, hogy ha ennyire rossz volt, akkor miért csak feküdt egy helyben? Legalább kicsit megmozdította volna magát, vagy jelzett volna.. de nem.
2021. aug. 25. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!