Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szeretitek az anált: ismerkedésnél ugyanannyira nyíltak vagytok ezzel kapcsolatban, mint az átlag szexszel?

Figyelt kérdés
Ha van különbség, mi az oka? Tesztek különbséget esetleg ismertségi szintben? Simán baráti beszélgetéseknél, ha szokott lenni szexuális jellegű viccelődés, vagy más módon felmerül, ezt is szóba hozzátok, vagy csak ha kapcsolati céllal ismerkedtek?

2023. nov. 15. 14:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Semmilyen ismeretségén nem szoktam mellé beszélni, mert nincs értelme. Semmi sem tabu, max finomabban fogalmazok.

Az análnál én csak addig várok, amíg kiderül, milyen a pasi hozzáállása, szóval nem árt beszélni róla. Ha normális, aki az előkészítésre is odafigyel, nem csak bedugni akarja, akkor jöhet a szex is. Egyéb esetben megvagyok nélküle.

2023. nov. 16. 09:24
 22/28 anonim ***** válasza:

"Mondom egy felnőtt ember jobb esetben ezt tudja kezelni. És akkor mi van, ha megkérdezem előre, és nem őszinte? Az ágyban meg azt mondja, hogy bocs, de nem mertem megmondani, mert akkor szóba sem álltál volna velem?"

Ez LEHET. Viszont ha nem kérdezik meg egymást a felek, akkor BIZTOS, hogy nem lesz válasz. A kettő között, remélem, érzed a különbséget.

Olyan, mint meg sem kérdezni a másik felet a randiról, mert "mi van, ha nemet mond?".

"Úgy csinálsz, mintha a legnagyobb, vagy inkább egyetlen gond csak a szex lehet."

Ez még konkrétan csak hazugság. Elég részletesen leírtam, hogy mennyi téren lehet buktató a hosszútávú kapcsolatban (ebben egy terület a szex _is_), és hogy ezeket nem beszélik át már az iskerkedéskor.

Pedig ha valaki előre tudja, hogy mondjuk nem szeretne soha gyereket, míg a másik evidensnek veszi, hogy lesz, lehet, elcsecsnek másfél évet egymás életéből úgy, hogy már a 3. randin kiderülhetett volna ez, és akkor el se jutnak idáig.

És három beszélgetés után válnak el útjaik, nem sok közös emléket követően, sokkal fájdalmasabban.

Ezért van ennyi szakítás, és válás. Mert jújúj, tevekről ne beszéljünk, mert ez még korai, most randizunk csak. Szexről ne beszéljünk, mert az nyomulós. Ecetera.

"És úgy vitatkozol velem, mintha nem írtam volna már le többször, hogy nekem ez nem olyan fontos."

Nem. Én nem a te egyéni preferenciáddal vitatkozok. Hanem arra az állításra reflektáltam (és ez nem csak az análra vonatkozik, lehet az lábfétistől strapon-on át bdsm-ig bármi), miszerint úgymond "minek erről a randin beszélni, majd ha már az ágyban vannak, kiderül". Hát ezért. Oka van.

2023. nov. 16. 11:16
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettőnk közötti félreértés onnan adódik, hogy én randizásnak kb az első pár alkalmat nevezem. 3-4 találkozó. Ezután úgy gondolom, hogy lehet úgy tekinteni, hogy akkor járunk/megpróbáljuk együtt. Illetve nekem nem gond akár a második alkalommal ágybabújni, ha úgy jön ki. Tehát maga a szex téma felhozatala tulajdonképpen a kapcsolat elején történik. Úgy, ahogy a lényeges dolgok is feljönnek relatív hamar, pl gyerek kérdés, vagy te hol akarsz élni, mik az életcéljaid. Bár nagyon sarkítod a dolgokat, és nem vagyok benne biztos, hogy nem csak kötekedni akarsz, de könnyen lehet, hogy ugyanazt gondoljuk/csináljuk.
2023. nov. 16. 14:37
 24/28 anonim ***** válasza:

"Tehát maga a szex téma felhozatala tulajdonképpen a kapcsolat elején történik. Úgy, ahogy a lényeges dolgok is feljönnek relatív hamar, pl gyerek kérdés, vagy te hol akarsz élni, mik az életcéljaid."

Pontosan ezt mondom. Akkor miről is beszélünk?

És igen, a szextémába az anál is beletartozik. Kinek igénye, kinek "belefér", és kinek tabu. Vagyis ott tartunk, hogy ezt érdemes a legelején tisztázni.

2023. nov. 16. 16:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor minek kötöttél belém? 😀 nem értem, de hagyjuk is mostmár 🙂
2023. nov. 16. 17:26
 26/28 anonim ***** válasza:

Mert azt írtad, minek kellene már az elején tisztázni a szexuális igényeket, elég akkor, amikor már az ágyban vannak.

Erre válaszoltam, és erre ugyanaz a válaszom most is. Te ellenben önmagadnak ellentmondasz most, hogy amúgy számodra a szex is kibeszélt téma már az elején.

Ennyi.

2023. nov. 16. 22:52
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem mondok ellent, csak te gondolom nem fekszel le a nővel hónapokig. Én igen. Az "eleje" nekem így pár hét. Aztán ágyban vagyunk. Te meg egyből feltételezed, hogy az túl késő.

De inkább zárjuk itt le, mert elég nehéz veled vitatkozni, ha nem tudsz megfelelően értelmezni.

2023. nov. 17. 09:00
 28/28 anonim ***** válasza:

"Nem mondok ellent, csak te gondolom nem fekszel le a nővel hónapokig. Én igen."

Akkor rosszul gondolod. Dehogy várok hónapokig.

Már akár pár találkozás után is (mint azt te is írtad), de ez nem több hét nálam.

Másfelől nem arról van szó, hogy mennyi nap, vagy hány hét alatt történik meg a 3. randi, vagy hogy a 3., esetleg a 4. randin fekszel-e le valakivel.

Teljesen összekuszálod itt most a dolgokat. Hanem arról, hogy a szex _előtt_ tisztázzátok-e még az ilyen irányú preferenciákat a beszélgetéseitekben (aminek akár nem is kell személyesnek lennie), vagy pedig csak akkor derülnek ki egymás előtt, amikor már bebújtok az ágyba.

Akkor is, ha már az első beszélgetést követő másnap szexeltek, akkor is, ha egy hétre rá, akkor is, ha több hónap múlva - a hangsúly azon van, hogy a szex előtt szóbakerülnek-e ezek a témák.

Ha szexelni nem "túl korai" pár héten belül (nekem sem), akkor beszélgetni sem az róla az azt megelőző randikon.

Itt csupán arról van szó, hogy ne a gombhoz varrjuk a kabátot.

2023. nov. 17. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!