Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eláruljam a lánynak, vagy még ne, hogy átlag alatti méretekkel rendelkezem? Ismerkedési fázisban vagyunk.Később ez baj lehet?Lányok válaszát várom. 20 f
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 21:36
1/14 anonim válasza:
Inkább átlag alatti aggyal rendelkezel. Így vagy úgy,de minden nap felteszel egy ilyen kérdést.Uncsi már ez a farokméret téma.
2/14 anonim válasza:
Csak nem olyan durva. Nekem 15 centis van, mégis hüvelyi orgazmusban tudom részesíteni a barátnőm.
13 centivel is lehet.
Mégis mekkora?
3/14 A kérdező kommentje:
12cm
2021. nov. 19. 21:44
4/14 A kérdező kommentje:
Ez amúgy nagyon kicsinek számít?
2021. nov. 19. 22:05
5/14 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. Nem azért mert kicsi, hanem azért mert ez téged zavar. És a konkrét szex előtt fel se állna annyira paráznál ettől. Vagy nem mernél vele lefekudni és félre értené. Mondd el neki és akkor felszabadulsz. Sok sikert.
6/14 anonim válasza:
Szerintem kicsi. Mondd el minél előbb.
7/14 A kérdező kommentje:
Ekkora mért még kompenzálható valamivel?
2021. nov. 19. 22:17
8/14 anonim válasza:
Hát kicsinek kicsi, de ha tudod használni...
Nekem 15, mint írtam előbb, de hiába nagyobb a tiédnél, sokat nem érek vele, mivel kB fél percig sem bírom. Gyógyszerrel osszejon 5-10 perc. De nem mindig szabad ugye.
Lehet a nők erre értik, hogy nem a méret a lényeg hanem, hogyan használják.
Amúgy mond el neki azért.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Lányok vélemény? Titeket lelombozna ez a méret?
2021. nov. 19. 22:32
10/14 anonim válasza:
Nem, mert a közhiedelemmel ellentétben, a nők 60-70%-a nem attól élvez el, hogy a péniszed dugdosod a hüvelyébe, hanem mondjuk a csiklóizgaztástól és társaitól. De ha ennyire kell a csajnak a nagy farok, akkor lehet venni péniszköpenyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!