Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy 14-15 cm az átlag?
Több csajom volt már, tapasztalt nők. Az én dákóm 15 centis, kb. 4,5 cm vastag. Exeim szerint kb. ha egy csávónak volt akkora mint nekem, vagy hangyafaxnyival hosszabb, az összes többinek rövidebb volt valamivel a farka az enyémnél, meg vékonyabb is. Sőt, volt akinek 11 centis volt, lemérte neki.
A nők tapasztalati elmondása alapján legfeljebb 13 cm lehet az átlag.
Miért írnak itt olyat, hogy 15 körül van? Gyakorlatilag állandóan 17-18 centis farkakba botlok itt a kommentek alapján. Nyilvánvalóan kamu, mert ha megnézünk egy ilyen kérdést, minden 2. vagy 3. ember 17-18at ír. 🤣🤣🤣
Ki hazudik?
Nyilván bizonyos határok között teljesen mindegy.
15 centivel simán ki lehet elégíteni a nők többségét.
Nem is ez a baj, hanem az, hogy ennek az idiótának van egy rögeszméje, hogy a 15 centis farka nagynak számít.
És minden kérdés alatt ezt bizonygatja, hogy az ő 15 centis farka óriási, és azonnal elgurul a gyógyszere, ha valaki megmondja neki, hogy valójában csak átlagos.
Minden cikk mást mond, de az tény, hogy a 5-ből 4 statisztika alapján 1-1,5 centivel ez az átlag felett van. Nagynak nem mondanám, de átlagosnak sem. Nekem is ennyi volt, és az exem azt mondta, hogy hosszabb, mint amiket eddig látott. De engem nem érdekel, ha kicsi, nem szeretnék nagyobbat sem, mert így is nagyobb vagyok, mint a női hüvely, és jó elmerülni benne, nem csak félig betolni.
A kérdező pedig nem azon háborog, hogy mekkora a farka, hanem azon, hogy úgy általánosságban hazudnak és provokálnak az itteni emberek. Ez kb olyan, mint a fizetés kategória, ahol mindenki 2 milliót keres havonta burkolóként.
És akkor én mit mondjak? 2 pasival volt eddig dolgom, abból az egyik 20 centis volt.
Ennyit a teóriádról. A csajok vagy hazudtak, vagy csak pont belenyúltak a méretekben.
De egy biztos: minden nő tudja, hogy egy férfinek se esik jól a tudat, hogy járt már a partnerében nagyobb. 🤷♀️
De ne aggódj a te méreted is rendben van
Amúgy a lányok szemmértéke nem jó itt vagyok én az én méretem se tudják el találni itt a gyk se se máshol
Nem számít a méret? amúgy számít csak magukat is be csapják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!