Ér-e Brüsszelnek egy átlag magyar 250. 000 eurót?
Emlekeztek meg az "akacos"
elkepzeleseikre?Tudniillik ki kellett volna irtanunk a legfobb mezelofafajnak szamito akacot,mert nem oshonos!Lett tiltakozas,meg ellenallas....es mi lett belole?......Semmi!Kimondtuk,hogy ez hulyeseg ,es nem hajtjuk vegre! Erre Brusszel:Jo akkor nem kell!
Na kb ennyit er az unios vezetes,burokracia......nem baj majd lesz mas otletuk.Pl az amirol irsz...nekem is van elobb adjon NEKUNK az unio fejenkent 500 ezer eurot,mindazert amit kelet europa tett ,es tesz ertuk,amit elszenvedtek oseink es mi is miattuk.
Az ,hogy mi egyeb otletem lenne ,azt nem irhtom le ,mert lehetseges,hogy gyuloletkelto lenne.....de siman leszamitanam belole a hatarvedelmre forditott oszeget(es itt nem a mostani hatarvedelemre gondolok,hanem ettol sokkal szigorubb,ha ugy tetszik brutalisabb hatarvedelemre,ahogy annak idejen a hataroreink lohettek ,es lottek is a zoldhataron kulfoldre disszidalokra),nos mindezeket a koltsegeket siman levonnam.Vagy meginkabb megkernem oket szamoljanak utana ,mennyibe is kerult nekunk az O eddigi joletuk,az altaluk kirobbantott haborukbol mennyit profitaltak,es mennyi gondot ,szemvedest okoztak masoknak.De mindenesetre kovetelnem ,hogy Minket ,VEDJENEK MEG MOSTMAR A BRUSSZELI IDIOTAK,ne nekem kelljen majd harcolnom a betelepulokkel,romba donteni az orszagunkat,hogy ok ujjabb agyatlansagokat talaljanak ki.Jellemzo erre az agyhaltt bandara ,hogy huzgaljak az orosz medve bajszat......Idiotak! katonai szakertok szerint ha ugy dontenek 66 ora alatt elfoglaljaka Baltikumot,amire a NATO CSAK 6 NAP MULVA TUD REAGALNI!!!!!! Na es az alatt a 6 nap alatt?Abba belefer egesz europa is .....Ennyit er eza csirkefogo ,idiota banda ,es kb ennyit az ultimatumaik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!