Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért drasztikusan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért drasztikusan elfogadóbbak a kismellű nőkkel szemben, mint a nők - az akár kicsivel - átlag alatti farkú pasikkal szemben?

Figyelt kérdés
Kicsivel átlag alatti alatt a max 15 centit értem, ami vastagságra sem nagyobb, mint 4 cm (max 12 cm-es kerület). Sokan a 14-et is átlagosnak mondják (volt aki a 13-ra is ezt mondta hehe) miközben nyílt titok, hogyha nincs min. egy 16-es (de inkább 17) 4,5 vastag péniszed (14-15 cm kerület), akkor tuti lesz nem egy olyan csaj, aki a méreted miatt dobni fog. Miközben rengeteg pasi a kezdetektől kitart a kismellű (A kosaras) barátnője mellett. Pedig a mellet már az első alkalomtól lehet látni szóval ha megtehetnék már azonnal dobnák a csajt, ehelyett alig van olyan kismellű lány, akit a mérete miatt dob egy pasi. Fordított esetben viszont tucatjával lehet arra példát találni, hogy a nő a nagyobb farkú kan miatt dug félre, ami a megcsalások elsődleges kiváltó oka. Ha az állításom igaz (márpedig nem véletlenül tettem fel a kérdést), akkor az rávilágít arra a mérhetetlen álszent ferdítésre, amit ezen az oldalon (és a píszis hitegető közegekben) művelnek a csajok. A pasik esetében ugyanakkor valóban elhiszem, hogy a kismellű csajok is simán bejönnek nekik.

2018. szept. 23. 16:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

Kezdődik....🙄

A 30 évem alatt, sose hallottam olyat a környezetemben, hogy valakit a farka miatt dobtak volna, esetleg a mérete miatt csaltak volna meg. Neked is csak azt tudom javasolni, hogy nőj fel!

2018. szept. 23. 16:47
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
#1 vagyok. Kimaradt, hogy 30/L.
2018. szept. 23. 16:48
 3/18 A kérdező kommentje:

A nőktől mégis rendszeresen hallani ellentmondásos véleményt a péniszméret tekintetében:

Hitegető "csak az számít, hogy használod/két ujjal is ki lehet elégíteni egy nőt" vélemény vs. nyers és őszinte "a vastagság a legfontosabb/könnyen meg lehet szokni a +18-ast is/a 17 és vastag a legjobb" jellegű vélemény. Pasiktól viszont szinte alig hallottam még olyat, hogy a kicsi mellek nem jönnek be nekik. Persze köztük is vannak ilyen szexista barmok, de nem olyan arányban, mint a nőknél.

2018. szept. 23. 17:06
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
En most nem mondok se pro se kontra ervet, de gondolj arra, hogy a no orgazmusa fugg a penisz meretetol viszont a mell nagysaga a vizualis oromon kivul nem meghatarozo a ferfi orgazmusaban mivel a p*najat dugja es nem a mellet.
2018. szept. 23. 17:16
 5/18 A kérdező kommentje:
#4: Vagyis akkor az összes kisfarkú pasi felakaszthatja magát, mert az életben nem fog tudni igazán kielégíteni egy nőt... Jó dolog ebbe belegondolni.
2018. szept. 23. 17:25
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Mert a nőknek sokkal fontosabb a külső, mint a férfiaknak.
2018. szept. 23. 17:25
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem kérdező te még nem dugtál ..
2018. szept. 23. 17:29
 8/18 A kérdező kommentje:
#7: Persze, hogy nem! Kis pénisszel szerinted mégis miért kellett volna?
2018. szept. 23. 17:30
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Mert a te méreted teljesen normális, próbáld ki, senki sem fogja vonalzóval mérni.

A jó technika a lényeg.

2018. szept. 23. 17:36
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Elvárod a nőktől, hogy azért legyenek melletted, hogy TE ne érezd szarul magad?

(Arról, hogy mennyi a valóságalapja a félelmeidnek, inkább nem írnék, mert felesleges.)

2018. szept. 23. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!