Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért drasztikusan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért drasztikusan elfogadóbbak a kismellű nőkkel szemben, mint a nők - az akár kicsivel - átlag alatti farkú pasikkal szemben?

Figyelt kérdés
Kicsivel átlag alatti alatt a max 15 centit értem, ami vastagságra sem nagyobb, mint 4 cm (max 12 cm-es kerület). Sokan a 14-et is átlagosnak mondják (volt aki a 13-ra is ezt mondta hehe) miközben nyílt titok, hogyha nincs min. egy 16-es (de inkább 17) 4,5 vastag péniszed (14-15 cm kerület), akkor tuti lesz nem egy olyan csaj, aki a méreted miatt dobni fog. Miközben rengeteg pasi a kezdetektől kitart a kismellű (A kosaras) barátnője mellett. Pedig a mellet már az első alkalomtól lehet látni szóval ha megtehetnék már azonnal dobnák a csajt, ehelyett alig van olyan kismellű lány, akit a mérete miatt dob egy pasi. Fordított esetben viszont tucatjával lehet arra példát találni, hogy a nő a nagyobb farkú kan miatt dug félre, ami a megcsalások elsődleges kiváltó oka. Ha az állításom igaz (márpedig nem véletlenül tettem fel a kérdést), akkor az rávilágít arra a mérhetetlen álszent ferdítésre, amit ezen az oldalon (és a píszis hitegető közegekben) művelnek a csajok. A pasik esetében ugyanakkor valóban elhiszem, hogy a kismellű csajok is simán bejönnek nekik.

2018. szept. 23. 16:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan mondom, nem igaz, hogy nem unjátok még a "kicsi farkam van és ez zavarja a nőket" témát. Neked is tőből le kéne nyisszantani.

Képzeld el, hogy legalább annyi férfi van, akinek a nagy mellek jönnek be, mint ahány nőnek a nagy f..rok. Semennyivel nincsenek kevesebben azok a nők, akiknek nem számít az intim méret, mint ahány pasinak nem számít a kicsi mell.

Az a nő, aki dob egy pasit a mérete miatt, az tutira nem a mérete miatt dobja. Valamivel meg kell indokolni, de valójában a nők 95 százalékának tökéletes egy átlagos méretű pénisz. A maradék anatómiailag tág, vagy pusztán halvány lila gőze nincs a szexualitásról.

2018. szept. 23. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
A férfiak farok mérete a nők hüvely méretével vonható párhuzamba,hogy jön ide a mellméret?
2018. szept. 23. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a kisebb farkat is elfogadják, ameddig nincs számszerűsítve. A nők ebből is versenyt csinálnak.
2018. szept. 23. 18:47
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

1. Én még nem mértem meg a cerkát soha! (Nem nagy, de van hozzá szogos nyelvem, fürge ujjam, és nincs rá panasz!

2. Itt nem férfiak és nők irogatnak főkét, hanem zakkant agyú tinigyerekek!

3. Aki nő, és már volt orgazmusa, az tudja, hogy sok mindennel lehet nagy örömöt, durranást okozni egy nőnek, de a legkevésbé, egy fütyivel.

4. A nők nagy melle, nem a férfianak tetszik, hanem az elvont agyú kanállatoknak, akik pl. szeretnek szadizni, folytogatni és hasonlók!

Elhatárolom magamat ezen "férfitársaimtól"!

2018. szept. 23. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Én szoktam írni az egy ujjal is ki lehet elégíteni egy nőt... mint érv. De valóban ehhez tudni kell dugni, mert aki ki sem próbálta, az csak önigazoló kérdéseket tud kiírni gyk-re ahol meggyőzi magát, hogy az ő rögeszmélye a jó és az esélytelenek esélyével jobb nő közelébe sem menni.

Sajnos a szexet nem tudom neked elmagyarázni így minden érvem tapasztalat hiányában csak üres szó.

De azért őszintén remélem hogy 1x leszel annyira badass csávó hogy legyőzöd önmagad és bevállalsz egy menetet.

2018. szept. 23. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Szóval még nem volt barátnőd, nem szexeltél, de te márpedig tudod, hogy a farkad miatt téged dobnának a nők... értem :D Szerintem kicsit kevesebb időt szentelj a városi legendákhoz hasonló elméleteid gyártására, és kicsit többet a csajozásra, és megoldódik a problémád.

26N

2018. szept. 23. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

A pszichológiában ismert jelenség az úgynevezett hárítás. A lényege, hogy valamiről nem veszünk tudomást, helytte esetleg egész mással magyarázzuk a helyzetünket.

Akinek valamilyen ok miatt nem sikerül párkapcsolatot kialakítania, megesik, hogy a péniszméretét okolja a kudarc miatt, elhárítva magától a valódi okot, okokat.

Létszükséglete lesz hinni ebben, mert különben be kéne látnia, hogy mondjuk rossz modorú, műveletlen, unalmas, stb., holott ezeken tudna változtatni, de munkával. Sokkal kényelmesebb a farokméretét hibáztatnia, mert azzal nem lehet mit kezdeni, viszont szánalmat kelthet maga iránt.

Ez odáig megy, hogy az átlag feletti méretét kicsinek állítja be, és extrém méreteket bizonygat minimálisan alkalmasnak.

Az ilyen emberrel nem lehet, de nem is kell vitatkozni, rá érvek nem hatnak, hiszen akkor dolgoznia kéne, és elveszítené a kényelmes, általa szánalomra méltónak hitt pozícióját.

2018. szept. 24. 01:28
 18/18 anonim ***** válasza:
97%

szeretem mikor az ember a hasára üt és olyan kijelentéseket tesz, mint "drasztikusan elfogadóbbak"

Mintha legalábbis esettanulmányokat vezényelnének le egyetemen, nem pedig 3 interneten olvasott beszólásból következtetnek

2018. szept. 24. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!