Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szeretitek az anált: ismerkedésnél ugyanannyira nyíltak vagytok ezzel kapcsolatban, mint az átlag szexszel?
Baráti társaságban max viccelődünk, de nem beszélünk nyíltan a szexről.
Ismerkedésnél sosem hozom fel előre. Nem alap szükséglet, hogy mindenképp meg kell felelnie, vagy nem is ismerkedünk tovább. Elég közönséges is az elején ezt is kitárgyalni. Majd ha már az ágyban vagyunk, ott lehet puhatolózni.
"Az "érintettel" meg közlöd amikor már ott vagytok az ágyban, addig minek?"
"Elég közönséges is az elején ezt is kitárgyalni. Majd ha már az ágyban vagyunk, ott lehet puhatolózni"
Majd az ágyban? Hát, ott már bőven el vagy késve. Normális(!) szellemi érettséggel két felnőtt ember megfelelően tudja kezelni ezt a témát, és megismeri egymást ezen a téren (is), mielőtt komolyabbra fordul, hogy tisztában legyenek azzal: egyáltalám egymást keresik-e?
Mert ha például - és most szándékosan sarkítok - az ágyban derül csak ki számodra, hogy a másik fél mondjuk pórázt viselve ugatni szeret szex közben, akkor mit csinálsz...?
Ez a baj a női gondolkodással. Ne beszélgessünk a kedvenc színekről és az időjárásról, mert az olyan sekélyes... ne kerüljön elő a szex témaként, mert akkor "csak arra hajt"... de ne kerüljenek szóba a jövőbeni tervek (családalapítás, külföldre költözés, avagy itthon maradás, háziállatok, vallás stb.) sem, mert az meg "ijesztő tempó, hiszen még csak most ismerkedünk".
Mi a feleségemmel, mikor megismerkedtünk, előtte átbeszéltünk MINDENT. Mire az ágyig jutottunk, már nyitott könyv voltunk egymásnak. Pár hét alatt onnantól elindulva, hogy hagymával vagy anélkül esszük-e a gíroszt, megismertük egymás terveit, vágyait, panel avagy kertes ház, külföld avagy itthon, gyerekkel avagy gyerek nélkül, házasságban avagy nem, állattal avagy sem, megismertük látatlanban is egymás szűkebb és tágabb családtagjait, rokonságát, beszéltünk egészen óvodás kortól a közelmúltig bezárólag egymásnak az addigi életünkről, rendszeresen olyan emlékekről beszélgettünk egymással a családi társaságokban, amit közösen meg sem éltünk együtt (és ezzel mindig felvontuk a jelenlévők szemöldökét, hogy úgy hozzuk fel, mintha ott lettünk volna mi is), akármilyen gyerekkori sztoriba kezdett bele valamelyik családtagunk, mindig félbeszakítottuk, hogy már elmondtuk egymásnak ezt korábban, és egymás szexuális igényeiről is nyíltan kommunikáltunk. Az esküvőnkön a vőfély megpróbált megszívatni minket a Mr. Mrs. játékkal, mondtam, hogy nem tud olyat kérdezni, amire ne tudnék válaszolni. Megkérdezte, na, akkor hány kulcs van a feleségem kulcscsomóján. És még azzal sem fogott meg.
Egy éve ismertük egymást, mikor megtörtét a lánykérés.
Mindent tudunk egymásról, hogy mi egymás pinkódja a bankkártyához, jelszava e-mailhez, és ujjlenyomatunk van egymás telefonjában.
Igen. Mi is kiakadhattunk volna az ismerkedés számos pontján, hogy még csak egy hete ismerkedünk, de arról beszélünk, hogy milyen gyereknevek tetszenek mindkettőnknek, de azon is, hogy szereti-e az análszexet a másikunk.
De nem így történt, mindent kibeszéltünk, tabuk nélkül.
És mire odajutottunk, hogy az oltár elé álltunk, nem volt semmi, amiben kételkedtünk, ami "kibukhatott" volna.
Én például minden ismerkedéskor idejekorán tisztáztam, hogy nekem az anál alapigényem, és akivel ebben nem egyeztünk, ott nem is erőltettük. A párkapcsolati buktatókat időben érdemes végigvenni kérdésekként, mert már az elején kiderülhet valami összeférhetetlenség, ami hónapok ismerkedése után is elgáncsolna minden továbbít, de addig egymástól veszítek el az időt, hogy mindketten olyannal ismerkedjetek, aki megfelel nektek.
És bármennyire is "tabu", és "vörös lámpa" a nőknél a szex "túl korai" szóbahozása ("csak erre kellek neki"), ebbe a szex témaköre is beletartozik. Ugyanis egy párkapcsolatot a szex választ el a barátságtól, a szex ugyan nem az egyetlen, de egy fontos tartóoszlopa a kapcsolatnak, és ne legyünk álnaivak, minden ismerkedés szexuális értelemben vett érdeklődést is jelent a másik irányába - innen válik el a barátság, és a kapcsolat útja két fél ismerkedésében.
Tudom, hogy a nők fejében fordítva van bekötve a kábel, előszőr tíz évnyi gyerekkori őszinte barátságot akarnak egy kapcsolat előtt, de valójában egy kapcsolat mindig a szexuális vonzalommal indul el, az a szikrája, a magja, amiből kicsírázik, és ahhoz kötődik aztán a személyiséghez való passzolás. A külső megfog, a belső megtart, mondani szokták ugye.
És hogy válaszoljak is, miért fontos ezt tisztázni.
Mert bármilyen fura is, vannak férfiak, akik elutasítóak az anállal szemben. A nő kérésére sem tennék. Tehát ha neked, mint nő, erre igényed van (mert ahogy van anált elutasító férfi, úgy van anált igényelő nő is), akkor azt nem árt tisztázni, ne egy rossz szex után derüljön ki, hogy ja, amúgy nem passzoltok az ágyban.
Ne vedd evidensnek, hogy a férfi részéről ez a dolog eredendően úgyis zöld lámpa, neked kell majd bedobnod adott pillanatban, hogy amúgy szereted - mert lehet, meg fogsz lepődni.
Jézus, nem olvastam el, de miért lennék elkésve az ágyban?? Ha kiderülne, hogy nem szereti, akkor mi lenne? Emiatt nem dobnék senkit, ha amúgy minden megfelel.
11-es
"Jézus, nem olvastam el, de miért lennék elkésve az ágyban??"
Hát, ha nem vagy rest kérdezni, akkor ne legyél lusta olvasni sem. Ugyanis pont erre válaszoltam.
Az is sokat elmond, hogy a jelenkorra ami egy tiktok shortsnál hosszabb, már "túl sok", akkor is, ha csak egy tenyérnyi szöveg...
"Ha alap, és anélkül nem is vagy kíváncsi rá, akkor hogyne, de már a 11es hsz-emben is írtam, hogy nekem nem az. Az nem olvastad? Pedig én nem írtam kisregényt..."
Rendben, neked nem. És megfordítom a dolgot: ha például mondjuk épp a másik félnek alap az anál? Akár heti szinten? Vagy napi?
Vagy nem az anál. Hanem akár a szájbaélvezés, és a lenyelés? Vagy a lábfétis? Vagy a BDSM? Majd akkor kiderül, mikor megjelenik előtted Village People-tagnak öltözve a hálószobában...?
Én is had kérdezek vissza. És ha ilyeneket kér, mi történik? A modern, érett felnőtt ember szerintem tudja ezt kezelni. Én pl megmondanám, hogy ne haragudj, de nekem ez nem megy, ha neked alap, akkor sajnos elválnak útjaink. Nem történt semmi.
Egyébként meg szeretem szájba, lenyelni, a lábfétist, a bdsm-et és a Village Peoplet is. De egyiket sem szeretném kitárgyalni a kávézóban a 3. randin. Egy vanilla szexet be lehet vállalni, ha amúgy minden ok, és ha már ott vagyunk, hogy az alap megy, akkor kitérhetünk a vadabb dolgokra. Szerintem ennek ez a helyes módja. Nem vagyunk egyformák.
Ennyi hülye válaszolót! Melóban simán hallottam nőt ezzel viccelődni. És az csak egy felszines ismerettség. A barátai között még ennél is jobban elengedheti magát...
Komolyan mondom ebben a kategoriaban nem hogy a szexhez de meg az elethez sincs koze a legtobb valaszolonak! Egy munkahelye sincs, semmi!
Ismerkedési fázisban simán előkerül ki mit szeret a szexben, még mielőtt megtörténnek a dolgok! Kommunikáció!!!
"Én is had kérdezek vissza. És ha ilyeneket kér, mi történik? A modern, érett felnőtt ember szerintem tudja ezt kezelni. Én pl megmondanám, hogy ne haragudj, de nekem ez nem megy, ha neked alap, akkor sajnos elválnak útjaink"
Mi? Nos, csupán annyi, hogy úgy kezdesz bele hancúrba valakivel, hogy ott jössz rá, nem egyezik az igényetek.
Azér az étteremben rendelés előtt illik megkérdezni a pincért, miből áll az étel, nehogy akkor derüljön ki, hogy húst szolgálnak fel vegán létedre, mikor már előtted hever a tányéron.
Mondom egy felnőtt ember jobb esetben ezt tudja kezelni. És akkor mi van, ha megkérdezem előre, és nem őszinte? Az ágyban meg azt mondja, hogy bocs, de nem mertem megmondani, mert akkor szóba sem álltál volna velem? Nem lehet mindig mindent előre letisztázni, meg arra számítani, hogy mindig őszinte választ kapsz, mert meg fogsz lepődni.
Én más vagyok, mint te. Szeretem a dolgokat a természetes módon csinálni. Megtetszik a másik, beszélgetünk, csinálunk programokat, ha megkívánjuk egymást, egymásnak esünk, ha menet közben kiderül, hogy valami nem stimmel, akkor elválunk.
Úgy csinálsz, mintha a legnagyobb, vagy inkább egyetlen gond csak a szex lehet. És úgy vitatkozol velem, mintha nem írtam volna már le többször, hogy nekem ez nem olyan fontos. Ez a kérdés az análról szólt.
18-as, mi is szoktunk viccelni vele, poénkodni. De nem állok neki a cégnél a kávégép mellett ecsetelni, hogy én seggbe jobban szeretem. A kettő között nagy a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!