Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar kinyalni a párom, velem van baj?
5 éve vagyunk együtt, de 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor nyalt ki. Persze én leszopni leszoktam. Meg szeretem is csinálni. Valahogy már egyre jobban kezd hiányozni. Ujjal szokta izgatni a csiklóm, de nem igazán élvezek el attól sem.
Egyszer mondta, hogy ő undorodik a női nedvtől, ha az arcára kerül. Sajnos én meg túlságosan is nedves tudok lenni.
Az intim higiéniámmal sincs gond szerintem, mert bármikor szexre kerül a sor én azért próbálok nem "koszosan" szexelni.
Valahogy mégis úgy érzem, hogy velem van gond.
Nekem az exemmel volt hasonló helyzet, sőt inkább rosszabb.
Ő ugyan néha-néha nyalt, de nagyon rövid ideig, esélyem se volt elmenni, még csak a közelében se voltam. Ujjazott, de azt meg többnyire nagyon durván, sokszor miután szóltam, hogy ez már fáj, akkor abbahagyta. Dugni kb nem is dugtunk mert ő “óvszerfóbiás”, én viszont nem szedek tablettát és gyereket sem akartam tőle. A szex jóformán annyiból állt nálunk, hogy én leszoptam őt élvezésig, ő meg 1-2 percig nyalt aztán ujjazott.
Azóta az új párom viszont gondoskodik róla, hogy minden alkalommal (akár többször) elélvezzek azzal ahogy a csiklómat izgatja. Nyalni ő is ritkán szokott.
Tinédzser koromban valamiért az volt a fejemben h a nyalás az nem jó dolog, ezért az első barátnőmet sose nyaltam ki, de ő is elég prűd volt.
A második barátnőm nálam jópár évvel idősebb, tapasztalt, határozott csaj volt. Az első együttlétünk után megmondta h márpedig ki fogom nyalni és a következő alkalommal mikor szexre került volna a sor, egyszercsak mondta h várjak hanyattfekve csukjam be a szemem, mutat valamit. Én így tettem és egyszercsak érzem h az arcomra ült. Akkor már nem volt menekvés mondjuk nem is akartam mert izgatott a dolog és a p .uncija is finom volt. Elég rendesen meglovagolta az arcomat és hatalmasat élvezett. Ezután már sokkal jobb volt a szex mert tudtam h mi az amit szeret.
Az egyik haverom mondta mindig
" kinyalnàlak mint koldus a tepsit"
Nem lehet, hogy büdös a puncid?
Ha a nedvesedèstől undorodik akkor nincs mit tenni. Vagy szakìtasz vagy marad minden ìgy. Nem hiszem, hogy ez vàltozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!