Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar kinyalni a párom?
Biztosan tapasztalatlan, és fél, de magától soha nem mutatta annak a jelét, hogy kinyalna. Már lassan 8 hónapja vagyunk együtt. Egyszer kértem, hogy az ujjazást egészítse ki a nyelvével, de max belenyalt kettőt. És nem kérdeztem, idővel megkérdezem, undorodik e tőlem, de ti mit gondoltok miért van ez?
Mindig kap orált. nincs babapuncim, de ápolt vagyok.
25/L
Szerintem ülj le vele beszélgetni és kérdezd meg, hogy miért nem csinálja, mert bizony te igényled.
Ha ápolt vagy és egészséges, nem a punciddal van gond. Ha pedig ügyetlen, azon tudtok segíteni, pár alkalom és belejön.
Komolyan mondom, felnőtt nő vagy! A szádat kommunikációra is használhatnád, nem csak orálozásra. Szerinted mi belelátunk a barátod fejébe? Miért nem tőle kérdezed? Ennek egyedül csak ő tudja az okát. Valaki fél, hogy bénázik, azért nem nyal, valaki egyenesen utál nyalni, valaki egyenesen visszataszítónak tartja, a hívők bűnnek tartják, honnan tudjuk, hogy ő maga miért nem csinálja?
Nagy kapcsolatotok lehet, ha egy ilyen alapvető dolgot nem tudtok megbeszélni.
Az én tippem, hogy nem akar nyalni, mert szereti, így nem is szeretné csinálni. Ami neked elég rossz lesz, mert sosem kapod meg, amire mellesleg teljesen jogosan vágysz. De hát szerencsére ma már gond nélkül ki lehet lépni egy kapcsolatból, ahol nem egyeznek az igények. De persze lehet, hogy tök más oka van. Pont ezért kéne tőle megkérdezned!
Rossz illata van ize van...
En se szopom a párom mer undi ize az elocuccának mondtam is neki ez van....
Lehet, hogy nem ízlik neki. Mosd meg alaposan, ne egyél sok húst, sós dolgokat, és az is segíthet, ha előtte te is megkóstolod.
A nyál felhígítja az ízét, szóval ha folytatná, lehet, hogy megtetszene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!