Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félénk kollégával hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk kollégával hogyan ismerkedjek nőként? Csak kalandra

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, akinek úgy érzem bejövök. Nincs barátnője ezt tudom.

Egy félénk, visszafogott srác, céges chaten jókat beszélgetünk, személyesebb dolgokról is, de élőben nincs meg az áttörés, ha kettesben vagyunk mondjuk a konyhában vagy a liftben látványosan zavarban van. 🫣 Nagyobb társaságban jobb a helyzet, de olyankor munkáról vagy semleges témákról van szó.

Írásban már beszéltük, hogy elmehetnénk kávézni, írtam, hogy benne vagyok, de nem csapta le a labdát.

Hogyan kezdeményezzek, ismerkedjek szerintetek? Nem akarok nagyon rámenős lenni és az elutasítástól tartok. Illetve attól is tartok, hogy kiderül.

Fontos, hogy nem akarok kapcsolatot, csak kalandot (Mivel férjem van, akivel nincs szex nagyon hosszú ideje, de még nem volt szeretőm. Válás közös ház, hitel, stb miatt nem opció. )

Bármilyen tippet, tapasztalatot szívesen fogadok. 30as éveink elején vagyunk.

2023. nov. 5. 21:13
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Túl vagyok a céges bulin, ahol 100% egyértelműen megmondta, hogy nem akar semmit, nála kizáró ok, hogy férjem van.

Próbáltam a kivágott blúzt, flörtölést, véletlenül hozzáérni, kétértelmű megjegyzéseket, mindent. Azt mondta, hogy aranyos csajnak tart, de nem akar semmit.

2023. nov. 25. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!