Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár cenitvel átlag alatti a méretem. Hogy ismerkedjek így?
Észrevettem, hogy valószínűleg bejövök egy számomra nagyon vonzó lánynak. Pont az esetem. De tudom, hogy már több pasival is volt, az egyik egy haverom és mesélte, hogy mennyire megk*rta (ő fogalmazott így). Nem tudom neki pl mekkora van, de már rengetek nője volt, volt több idősebb nővel is (28-35) 16-20 éves korában. Szóval szinte biztos, hogy legalább átlag mérete van és még nagyon jó is az ágyban.
Hogy tudnék én az átlag alatti méretemmel versenyezni ezzel? És még a többi pasit, akivel lefeküdt nem is ismerem.
Szard le. Úgy se fogja megtudni csak amikor már késő. 😃
Akkor meg gondolj arra hogy legrosszabb esetben is befeküdt neked egy jó nő és élvezd legalább te a testét.
Nem a méret itt a probléma, hanem az hogy máshoz hasonlítgatod magad, és rástresszelsz.
Ilyen hozzáállással nem lesz belőle semmi jó.
Volt egy haverom aki ugyanígy volt egy lánnyal, hogy a lánynak az exe egy ilyen menő csávó volt. Végül sikerült felszednie a haveromnak a lányt, de olyan szinten rástresszelt arra, hogy nem tud olyan jól teljesíteni mint az a menő srác, hogy amikor szexelni akartak volna, nem állt fel a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!