Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalon ismerkedjek az interneten átlag alatti külsejű, húszas éveim közepén járó nőként, ha a Tinder nem vált be?
Az mit jelent, hogy átlag alatti külső?
Talán el vagy nagyon hízva? Akkor fogyj le.
Talán slampos az öltözködés? Miért nem veszel divatosabb ruhákat?
Talán negatív és búvalb..szott a kisugárzásod? Akkor tanulj önszeretetet, pozitív gondolkodást, légy harmóniában önmagaddal.
Én jobbra húználak a Tinderen!;)
(Küldj képet privátban, köszi)
Hirdetések
Keresési eredmények
Internetes találatok
Társkeresés - Napos Oldal Alapítvány
naposoldal.org › index.php › hirdetes › tarskereses
de segédeszközzel tudok járni. ... Hozzám illő barna szemű 20as éveiben járó szegedi hölgy társamat keresem. ... Jól főzök, imádom a természetet jó humorú életvidám társat keresek. ... Szeretnék barátkozni, ismerkedni. ... Üdv! Húszas évei közepén járó, életvidám nő vagyok, mozgássérült, Szegedről vagy környékéről ...
Fiatal társkereső - Randivonal
www.randivonal.hu › tarskereso › fiatal-tarskereso
Néhány fiatal, 30 év alatti társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel ... Netes társkeresőn keresek, mivel a fehér lovam lesántult Ha ... Fontos számomra az ember, így elsődleges célom ismerkedni/ barátkozni. ... Nézz körül a Randivonalon, ahol csaknem 100.000 húszas éveiben járó ... Ha Te is sikerrel jársz a
Barátokat keresek - Index Fórum
forum.index.hu › Article › showArticle
Szeretnék barátkozni kortól és nemtől függetlenül beszélgetni,- akár személyesen ... Férjnél vagyok nagyon szeretem a férjem, tehát nem társat keresek, de mostanába ... mi volt a tvben( több mint 20 éve nem tévézek), celebvilág, divatőrület/trendek, ... 30-as évei közepén járó nő vagyok,Budapesten élek.
2017. okt. 24. - 30 bejegyzés - 26 szerző
Férj, barát, élettárs (Társkeresés, ismerkedés) - Adás - vétel ...
bolhapiac.net › no-keres-ferfit
Magányos Egyedülálló szingli életet élő 28 éves Férfi Társat keres! Férj, barát, élettárs [150x150]. Feladva: 20-08-06. Magányos éveimbe járó Egyedülálló .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!