Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pár cenitvel átlag alatti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár cenitvel átlag alatti a méretem. Hogy ismerkedjek így?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy valószínűleg bejövök egy számomra nagyon vonzó lánynak. Pont az esetem. De tudom, hogy már több pasival is volt, az egyik egy haverom és mesélte, hogy mennyire megk*rta (ő fogalmazott így). Nem tudom neki pl mekkora van, de már rengetek nője volt, volt több idősebb nővel is (28-35) 16-20 éves korában. Szóval szinte biztos, hogy legalább átlag mérete van és még nagyon jó is az ágyban.

Hogy tudnék én az átlag alatti méretemmel versenyezni ezzel? És még a többi pasit, akivel lefeküdt nem is ismerem.

2023. jún. 26. 19:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Haversrác, ad.1. az hogy mekkora a pélód csak az ágyban derül ki, az udvarlási, "hódítási" szakaszban semmi szükséged nem lesz rá!

Ad.2. ha megdugod a csajt de mégsem lesz folytatás akkor mi a francot veszítettél? Legalább dugtál egy jót a markod helyett. Már önmagában ezért is megérte. Ettől még figyelj oda a csajra, ne legyél önző, igyekezz neki is örömet szerezni.

Ad.3. a szex minősége, urambocsá' az érzelmek kialakulása nem +/- pár cm-től függ.

Szóval akármekkora is van, rázd szépen helyre a tökeidet és ha akart valamit a lánytól akkor startolj szépen rá!

2023. jún. 26. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!