Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan ismerkedjek úgy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek úgy hogy eleve csak olyan nők jöjjenek szóba akik kedvelik a BDSM-et?

Figyelt kérdés
Ugye erre nem nagyon illik csak úgy random rákérdezni viszont nem húznám az időmet olyannal akit ez hidegen hagy
2023. júl. 29. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
SM Pixie. Speciális társkeresés kell, online.
2023. júl. 29. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven belefér random rákérdezni ismerkedésnél. Én sub nő vagyok, teljesen hétköznapi platformon ismertem meg az Uramat.
2023. júl. 29. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

1) Legyél Férfi.

2) Legyél Férfi.

3) Legyél Férfi.

Utána kis rutinnal, jó eq-val, iq-val, tapasztaslattal, megérzésekkel már működni fog hogy alapból ráérezz kiből mit lehet elővarázsolni. Az első három opció azért lényeges mert különben a sub nők ügyet sem fognak rád vetni (jóval magasabban van náluk a léc mint a normál kapcsolatok esetében).

2023. júl. 29. 23:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó elég nagy baromságot ír a többiek kapják a pacsit
2023. júl. 30. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az se mindegy sub vagy dom nőt keresel. Subot sokkal könnyebb találni, az ilyen szürke ötven árnyalat féle lónyál filmek hatására kifejezetten divatos lett ez is. Tudom, a valódi bdsm-hez kb semmi köze, de mégis erősíti a divathatást ami által népszerűbb, elfogadottabb, meg sokan nyitottabbak lettek rá. Sub nőknél szerintem az arány a nemmindegy, hogy miket és mennyire akar, meddig hajlandó elmenni, mit élvez. Lájtosabb dolgokra sok nő kapósabb úgy tapasztaltam, szívesen kísérleteznek vele, mivel a legtöbb nő igenis kedveli a dominanciát. Viszont ha hardcore, "kinzókamrás" bdsm szeánszra keresel partnert, akkor tényleg érdemesebb előre tisztázni, vagy kifejezetten olyan platformon keresgélni, ismerkedni.

Illetve nem derül ki a kérdésből, de ha esetleg dom nőt keresnél, na akkor válik sokkal bonyolultabbá az egész. Ott hatalmas eltolódások vannak a kereslet kínálat kapcsán a nemekben, kb ezer pasira aki ezt vágyná, jutna egy magát ténylegesen komolyan vevő és profi domina. Ott már tényleg a fizetős opció a legcélszerűbb, mert mint tűt a szénakazalban, olyan nehéz találni valódi domináns nőt. Aki tényleg ezt élvezi, és nem csak megjátssza magát érdekből, a kapcsolatért vagy figyelemért cserébe.

2023. júl. 30. 13:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, dom nő szinte nem is létezik :)
2023. júl. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!