Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek úgy hogy eleve csak olyan nők jöjjenek szóba akik kedvelik a BDSM-et?
1) Legyél Férfi.
2) Legyél Férfi.
3) Legyél Férfi.
Utána kis rutinnal, jó eq-val, iq-val, tapasztaslattal, megérzésekkel már működni fog hogy alapból ráérezz kiből mit lehet elővarázsolni. Az első három opció azért lényeges mert különben a sub nők ügyet sem fognak rád vetni (jóval magasabban van náluk a léc mint a normál kapcsolatok esetében).
Az se mindegy sub vagy dom nőt keresel. Subot sokkal könnyebb találni, az ilyen szürke ötven árnyalat féle lónyál filmek hatására kifejezetten divatos lett ez is. Tudom, a valódi bdsm-hez kb semmi köze, de mégis erősíti a divathatást ami által népszerűbb, elfogadottabb, meg sokan nyitottabbak lettek rá. Sub nőknél szerintem az arány a nemmindegy, hogy miket és mennyire akar, meddig hajlandó elmenni, mit élvez. Lájtosabb dolgokra sok nő kapósabb úgy tapasztaltam, szívesen kísérleteznek vele, mivel a legtöbb nő igenis kedveli a dominanciát. Viszont ha hardcore, "kinzókamrás" bdsm szeánszra keresel partnert, akkor tényleg érdemesebb előre tisztázni, vagy kifejezetten olyan platformon keresgélni, ismerkedni.
Illetve nem derül ki a kérdésből, de ha esetleg dom nőt keresnél, na akkor válik sokkal bonyolultabbá az egész. Ott hatalmas eltolódások vannak a kereslet kínálat kapcsán a nemekben, kb ezer pasira aki ezt vágyná, jutna egy magát ténylegesen komolyan vevő és profi domina. Ott már tényleg a fizetős opció a legcélszerűbb, mert mint tűt a szénakazalban, olyan nehéz találni valódi domináns nőt. Aki tényleg ezt élvezi, és nem csak megjátssza magát érdekből, a kapcsolatért vagy figyelemért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!