Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félénk kollégával hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk kollégával hogyan ismerkedjek nőként? Csak kalandra

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, akinek úgy érzem bejövök. Nincs barátnője ezt tudom.

Egy félénk, visszafogott srác, céges chaten jókat beszélgetünk, személyesebb dolgokról is, de élőben nincs meg az áttörés, ha kettesben vagyunk mondjuk a konyhában vagy a liftben látványosan zavarban van. 🫣 Nagyobb társaságban jobb a helyzet, de olyankor munkáról vagy semleges témákról van szó.

Írásban már beszéltük, hogy elmehetnénk kávézni, írtam, hogy benne vagyok, de nem csapta le a labdát.

Hogyan kezdeményezzek, ismerkedjek szerintetek? Nem akarok nagyon rámenős lenni és az elutasítástól tartok. Illetve attól is tartok, hogy kiderül.

Fontos, hogy nem akarok kapcsolatot, csak kalandot (Mivel férjem van, akivel nincs szex nagyon hosszú ideje, de még nem volt szeretőm. Válás közös ház, hitel, stb miatt nem opció. )

Bármilyen tippet, tapasztalatot szívesen fogadok. 30as éveink elején vagyunk.

2023. nov. 5. 21:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel egy mélyen kivágott blúzt. Keresd a testi kontaktust. Érintsd meg a kezét . És ha ez sem jön be egyszerűen kérdezz rá.. Mi lenne ha...
2023. nov. 6. 08:04
 12/31 anonim ***** válasza:
63%

Kb 30evesen inkabb a hazassagodat kellene megjavitani, igy akarsz elni vegig? Nem egy kiegett 40-50eves vagy.

Szerintem az a helyzet, hogy kivan a ferfi, de moralis okokbol nem akar belemenni. Pl ha vannak mas emberek is korulottetek sokkal felszabadultabb, mert akkor nem mozdulsz ra. Most magaban is (helyetted is) vergodik,hogy mit tegyen... Ha kitarto vagy vegul beadja a derekat

2023. nov. 6. 08:34
 13/31 anonim ***** válasza:
53%
Hazi nyulra nem lovunk
2023. nov. 6. 09:14
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Legyél rámenős és őszinte.
2023. nov. 6. 09:45
 15/31 anonim ***** válasza:
22%

#9, azért ne haragudj de nekem ez nevetséges. Szóval ha nőkről van szó akkor egy félénk, megszeppent kisfiú vagy de ha a nő elég "tökös" és rádmozdul, megszerez magának és amikor már látod, hogy kellesz akkor meg átváltasz egy macsó domináns férfivé? Szóval amikor már sínen vagy leginkább a nő tetteinek következtében akkor már keményfiú vagy? Bár én férfi vagyok de azt hiszem ha nő lennék és miután egy kisfiút megszereztem magamnak akkor elkezdene keménykedni, játszani a dominánst akkor szerintem kinevetném.

#8 voltam.

2023. nov. 6. 11:47
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ennyire sarkítani elég alacsony intelligencia szintre utal.
2023. nov. 6. 12:34
 17/31 anonim ***** válasza:
52%

#16 de miért az enyémet minősíted?

Te hogy félénk vagy de ha már oda jutsz a puncihoz (főleg a nőnek köszönhetően) akkor meg te vagy a macsó és megmutatod neki ki a főnök, ki irányítja a dolgokat.

Ehhez mekkora intelligencia kell?

2023. nov. 6. 16:10
 18/31 anonim ***** válasza:
50%
#8 Ezt nem értem. Oké, hogy mindenkinek van bűne. De miért kellene bűnrészessé válni benne? Miért segítünk egy alapvetően mindenki által helytelennek tartott dologban? Ennyi erővel lehetne olyan kérdés is, hogy hogyan kell bombát készíteni házilag, vagy hogyan kell nekem tetszően manipulálni.
2023. nov. 6. 16:44
 19/31 anonim ***** válasza:
67%

"...te vagy a macsó és megmutatod neki ki a főnök..."

Nem akarok nagyon beleszólni, de ilyet csak te írtál, más nem, kicsit túl képzelted ...

2023. nov. 7. 09:00
 20/31 anonim ***** válasza:
53%
Egyet ertek a 18-sal
2023. nov. 7. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!