Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit ajánlanátok, hol ismerkedj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlanátok, hol ismerkedjek ha bdsm kedvelő, kipróbálni vágyó nőt keresek?

Figyelt kérdés

Szeretném ha a barátnőm (adott esetben később feleségem) nyitott lenne a bdsm-re, mert én úgy érzem hogy enélkül nem tudna hosszútávú lenni a párkapcsolatom. Nem durva bdsm-re gondolok, inkább pl kötözés (shibari). Az sem baj ha nem jártas még benne, csak legyen vevő a dolgokra és ne egyből mondja azt hogy ne. Akik ilyenek, vagy akiknek ilyen beállítottságú a párja, hol, hogyan ismerkedtetek meg?

Online eddig smpixie-t próbáltam, kb semmi esély nincs úgy érzem. Más oldalon? Vagy élőben hol?

Köszönöm előre is a segítő válaszokat! 28F

2023. ápr. 1. 09:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Itt

Ashrak

Rendezvények

2023. ápr. 1. 09:29
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
A pixie-n nekem összejött egyszer a dolog, mondjuk nem lett belőle hosszútávú dolog, de párszor jó alaposan elfenekeltem a lányt. Nagy mák kell hozzá, de ha sokat próbálkozol, előbb-utóbb a nagy számok törvénye alapján bejöhet.
2023. ápr. 1. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Nekem párom nem szereti, de mivel látja, hogy mennyire élvezem a dolgot, így csinálja.

És szerintem sokkal több nőt vonz a téma, mint gondolnád, de még ők maguk sem tudják.

2023. ápr. 1. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Pedig nem hiszem, hogy nehéz lehet ilyet találni, én pl benne lennék, ha külsőre is tetszik a pasi. Szóval kérdező, kicsit írd körbe magad. a korod az már tökéletes.
2023. ápr. 1. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Fetlife.com
2023. ápr. 1. 18:12
 6/12 A kérdező kommentje:

#1, #5 köszönöm a tippeket!

#2 egyetértek, eddig egy egyszeri alkalmat kivéve senki sem szeretett volna élőben találkozni..

#3 biztos többeket vonz, nekem is már eszembe jutott, hogy nem célirányosan kellene ismerkedni, hanem általánosan, aztán hátha vevő lesz a témára.

#4 vannak igen, akiknek tetszik a dolog, de sok olyan véleményt is hallottam nőktől, hogy beteg aki ilyet kedvel. Amúgy nem vagyok egy kigyúrt csávó, így aki ilyet keres persze hogy nem jövök be neki, de nem hiszem hogy ez probléma lenne. Barna haj, kék szem, teljesen normális férfinek mondanám magam..

2023. ápr. 1. 23:15
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

#6 os

Nálunk nem is kapcsolatnak indult. Csak össze jártunk néha. Ahogy megismertük egymást úgy jöttek ki a perverzebb vágyak. (Popsi nyalás, költözés, anal, stb).

Mondtam neki én szeretem ha leköti kezem lábam. Igaz megdugni nem tud így, mert öt nem izgatja a dolog, de amit a kezével és szájával művel… meg egy két segédeszközzel… huuu 😃

Kell a kompromisszum igen, de így tökéletes.

2023. ápr. 2. 00:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem bárhol ismerekedhetsz, igaza van az előttem szólónak, sokkal több nő vágyik rá csak nem meri bevallani.

Egyszerűen , szerelem, bizalom, rengeteg bók a nő felé, ez az ami nekünk kell😊

Szerintem már az első néhány szex alkalmával kiderul hogy milyen tipusu az ágyban a nő.

És idővel leveheted a lábárol ezzel is 😁

N

2023. ápr. 2. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Kérdező: én spec nem is igen kedvelem ha eggy pasas atom kigyúrt, mindig a vékony fiúk voltak a gyengéim, meg a kék szeműek ;)

Szóval legyen önbizalmad, szerintem teljesen jó helyzetből indulsz, úgy értem, hogy most gondold el, mit össze kínlódhat, aki 120 vagy több kiló, és még fejre is átlagos, vagy törpefarkú. És néha még az ilyen paliknak is csak lesek, milyen nőik vannak, nem is élrtem, úgyhogy több magabiztosság, nem lesz ezzel gondod.

2023. ápr. 2. 11:17
 10/12 A kérdező kommentje:

#7 örülök hogy megtaláltátok egymást, kompromisszumok nélkül amúgy sem működik egy kapcsolat.

#8 igen, ez a másik opció, hogy normál párkapcsolatot keres az ember, és ha megvan a bizalom/szerelem akkor hozakodik elő ezen vágyakkal. Csak ott a lehetőség hogy ha nem jön be neki, elítéli a dolgokat akkor vége is a kapcsolatnak. Ez meg így örökös keresés is lehet.

#9 akkor a kék szem stimmel, de a vékony alkat nem, inkább macisabb (de nem 120). Mondjuk tény, nem tudhatjuk kit talál meg a szerencse.

2023. ápr. 2. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!