Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlanátok, hol ismerkedjek ha bdsm kedvelő, kipróbálni vágyó nőt keresek?
Szeretném ha a barátnőm (adott esetben később feleségem) nyitott lenne a bdsm-re, mert én úgy érzem hogy enélkül nem tudna hosszútávú lenni a párkapcsolatom. Nem durva bdsm-re gondolok, inkább pl kötözés (shibari). Az sem baj ha nem jártas még benne, csak legyen vevő a dolgokra és ne egyből mondja azt hogy ne. Akik ilyenek, vagy akiknek ilyen beállítottságú a párja, hol, hogyan ismerkedtetek meg?
Online eddig smpixie-t próbáltam, kb semmi esély nincs úgy érzem. Más oldalon? Vagy élőben hol?
Köszönöm előre is a segítő válaszokat! 28F
Itt csak kamusakat, magukat nőnek tettető fiúkat, utolsó pillanatban visszatáncolókat találtam. A megfelelő aláhúzható a listában, de amúgy mind igaz. Smpixie még nem adta be a nagy számok alapján, pedig használom azt is serényen!
Kék szemű, magas, szálkás, nem full izom férfi vagyok, 38 éves...csak szólok! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!