Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha rossz ízű/szagú a barátnőm puncija?
Figyelt kérdés
Emiatt pedig nem szeretem kinyalni de ő pedig nagyon igényelné. Sose volt még velem ilyen, ő az első akinél ilyet tapasztalok. Nem is tudom hogyan mondjam el neki.
És ő alapból fogékonyabb a gombás fertőzéskre, és szed is rá gyógyszert, de mégis mindig ott van a szag/íz, amiről nyilván nem tehet. Nem tudom mit tegyek, sokszor azt hiszi, hogy azért nem nyalom ki, mert nem kívánom.
2023. nov. 4. 14:46
11/17 anonim válasza:
Ennyire szerettek budos pinat nyalni, az igen...
12/17 anonim válasza:
Én szeretném, ha ilyen esetben szólna a párom. Lehet észrevétlen bakteriális fertőzés/gyulladás is, vagy esetleg étrendbeli gond. Ha ilyen van, mondd el őszintén, kedvesen hogy ez van. Meg kell keresni az okát. Én sem tudom milyen "ìzű" vagyok, de ha felmérése hasonlò gond, elvárnám hogy a párom tudással velem.
35N
13/17 anonim válasza:
10: pont letojom hogy neked annyira nem jut pina, hogy akarmit is kinyalnal, de tudod nem ez a normalis. attol hogy ferfi vagyok, nekemis lehetnek elvarasaim a noktol. durva, mi?
14/17 anonim válasza:
egy igazi ferfi mindent megdug ami mozog. kuss.
15/17 anonim válasza:
Akkor dugjá 80 éves nyanyákat amig mozognak
17/17 anonim válasza:
Én annak idején, mikor ez volt, megmondtam, hogy imádom nyalni, de valami nem oké, mert olyan keserű, hogy nem bírom. Büdös nem volt. Elmentünk nőgyógyászhoz, levették a kenetet, valamit felírt, utána jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!