Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha rossz ízű/szagú a barátnőm puncija?
Figyelt kérdés
Emiatt pedig nem szeretem kinyalni de ő pedig nagyon igényelné. Sose volt még velem ilyen, ő az első akinél ilyet tapasztalok. Nem is tudom hogyan mondjam el neki.
És ő alapból fogékonyabb a gombás fertőzéskre, és szed is rá gyógyszert, de mégis mindig ott van a szag/íz, amiről nyilván nem tehet. Nem tudom mit tegyek, sokszor azt hiszi, hogy azért nem nyalom ki, mert nem kívánom.
2023. nov. 4. 14:46
1/17 anonim válasza:
Ha szereted a csajt, meg kell beszélned vele, akármilyen kényes is ez a téma.
Ha csak úgy jártok, nem egetrengető szerelem, akkor keress másikat, ne bántsd meg azzal, hogy rossz ízű neki...
Mondd meg hogy meguntad és ennyi.
2/17 anonim válasza:
Figyu szerintem jobb az igazság mint úgymond a kegyes hazugság ő meg tévhitben él. Én ezerszer inkább azt akarnám tudni mi a valódi ok, nemhogy azt higgyem nem kíván a pasim.
3/17 anonim válasza:
hát tényleg nem kívánod ezt mond is meg neki.. én is elvárnám ha a másik szólna ha neki nemjó, de egyébként én nem is várom el a dolgot.. éljel egészségesebb életet, sok gyümölcs meg víz segít egy egészséges embereknél hogy jobban ízűek legyenek, ha meg eleve hajlamos dolgokra akkor főleg figyeljen oda az étrendre meg higiéniára
4/17 anonim válasza:
mondd meg neki nyugodtan, lehet csak siman nem mossa ugy ahogy kene..
5/17 anonim válasza:
Fel kell hozni szép nyugodt módon a témát, rendes esetben a törődést is érzi majd.
6/17 anonim válasza:
Mondd azt neki "budos a pinad bazz, mosd ma meg a k**va anyadat"
Ha ebbol nem érti meg akkor szakiccs vele
7/17 anonim válasza:
beléd is rettentő sok értelem és kedvesség szorult 6-os, remélem nincsen és nem is lesz sose barátnőd :)
8/17 anonim válasza:
Hat hogy lehet valaki ennyire igenytelen hogy nem mossa meg magat te se mksd meg a f***odat kerdezo nezd meg le fog ez szopni ezentul vagy szol hogy budos a f***od mos ma meg
9/17 anonim válasza:
8.mégis honnan veszed hogy nem mossa? ja ez is előfordulhat de egy teljesen normálisan mosott pinának is van egy alap szaga és íze ami nem mindig kellemes, ezt szerintem nem ártott volna jobban átnézni iskolába vagy mondjuk a neten. Ha nagyon visszataszítónak tartja a kérdező majd megbeszéli a barátnőjével, egy normális kapcsolatba azt kéne és nem mással kivesézni
10/17 anonim válasza:
hidd el sok ferfi kinyalna helyetted, koztuk en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!