Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy haverom azzal nyaggat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy haverom azzal nyaggat hogy szerezzek barátnőt,csináljak gyereket, mert ha így folytatom magányosan fogok megöregedni és jaj de rossz lesz nekem. Nem hiszi el hogy én jól érzem magamat magányosan.Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 01:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt a kevés pénzt amit keresek inkább magamra költöm,illetve gyűjtögetem, kamatoztatom, hogy ne legyek annyira csóró, és jókat eszem-iszom és eljárok rosszlányokhoz, és egész életemben így akarok élni.És erre azt mondja hogy nem lesz ez így jó.Hogy győzzem meg?, hogy de igenis jó lesz így nekem, jó nekem magányosan,elegem van az emberekből,nyugalomra vágyok, nem akarok gyereket erre a világra, mert ez a világ nem csak jó dolgokat, hanem szenvedéseket,gonoszságokat,igazságtalanságokat is tartogat,ráadásul gyári munkás fizetésből nem tudnék olyan jó körülményeket teremteni a gyereknek.
2023. júl. 17. 01:14
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Te így fogod fel, nem kell meggyőzni, kövesd a saját utad, úgy és ahogy szeretnéd
2023. júl. 17. 03:14
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Tiniként gyárban dolgozol és rosszlányokhoz jársz? Érdekes élet tesóm. Szüleid mit mondanak?
2023. júl. 17. 04:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Véletlenül a tini kategóriába került a kérdés, lehet hogy nem figyeltem eléggé, az egyéb kérdéseken belül az egyéb kérdésekbe akartam rakni.Utólag át lehet tenni másik kategóriába?
2023. júl. 18. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!