Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Mérges rám?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki eggyel felettem jár a gimiben. Beszélni nem igazán szoktunk, de pár hete köszöngetni kezdett a folyosón. Facen ismerősök vagyunk, instán pedig követtük egymást. Tegnap volt egy problémám, amiben segítséget kértem tőle és készségesen, kedvesen segített. Ma viszont kikövetett instagramon. Erre én fogtam, kikövettem és bekövettem újra, hátha csak véletlen volt. A fiókja privát, tehát pár perc múlva kaptam értesítést, hogy engedte, hogy kövessem, viszont nem követett be újra. Valami baja lehet velem? Tudtommal én nem tettem semmi rosszat. Viszont engem ez most rosszul érintett, úgyhogy én is kikövettem őt. Szerintetek ez mit jelent, illetve mi lesz a továbbiakban? 18/L
Első körben: bhassza szájba magát az összes közösségi média. Komolyan, iszonyat ez a rák, ami a legtöbb gondot okozza, megöli a kommunikációt - mondom ezt úgy, hogy ott ismertem meg (insta, tiktok) a két legutóbbi barátnőm, de olyan sok szart hoz magával, hogy kár, amit okoz sokkal rosszabb, mint amennyi előnyt hoz.
A lényegi rész: nem pózoltál srácokkal, vagy valami? Amikor egy csaj elkezd pózolgatni srácokkal, meg hasonlók, és ez teszi ki a nagy részét az instájának, akkor én is kikövetem, mert ő érdekel, és nem a bohócok.
2023. márc. 19. 12:29
2/14 A kérdező kommentje:
Nincs kint képem egyáltalán, még profilképem sincs rendes
2023. márc. 19. 12:56
3/14 anonim válasza:
Akkor sajnos nem tudok segíteni. Fura az egész.
2023. márc. 19. 12:59
4/14 anonim válasza:
1-esnek nagyon igaza van, ugyanez a véleményem róla.
Egy tanácsom van: beszéld meg vele a dolgot személyesen, az a biztos.
2023. márc. 19. 13:29
5/14 anonim válasza:
Valószínüleg pont azért követett ki, mert semmi érdekes nem volt a profilodon.
2023. márc. 19. 14:18
6/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor én most össze vagyok zavarodva. Mert egyúttal annak se örültök, ha túl hivalkodó egy lány, de ha visszahúzódó, az is baj. Akkor hogy csináljam másképp?
2023. márc. 19. 14:21
7/14 anonim válasza:
#6 Lehet úgy is kitenni képet, hogy nem vagy hivalkodó.
2023. márc. 19. 14:28
8/14 anonim válasza:
Akkor lesz egy kép hivalkodó, ha annak szeretnéd. Egyébként bármilyen normális kép megfelel.
2023. márc. 19. 16:20
9/14 anonim válasza:
En sem szeretem magam "mutogatni".
De van egy profilkepen amint eltakarom az arcom a teloval.
Amilyen kepeim pedig kint vannak azok is inkabb olyanok ahol nem latszik az arcom.
2023. márc. 19. 16:32
10/14 anonim válasza:
Én nemreg jartam így egyik ismerösőmmel. Ok nélkül kikövetett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!