Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel épültetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszerrel épültetek fel, egy rossz kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Ha 1,5 évig olyan kapcsolatban voltatok, ahol, a pasinak te voltál az utolsó, mindenki és minden más fontosabb volt nálad, és ha lelkileg bárki meg bántott téged, az ő közegéből, akkor annak a legjobb oldalát nézte és beléd akarta beszélni, te látod rosszul mert te látsz mindenben csak rosszat.

Ha meg rólad volt szó, benned nem nézte a legjobbat, pl ha egy ex be akart kavarni, akkor be tudott kavarni, mert kinézet belőled rosszat pedig állítólag ha ő szeret, akkor annak hisz, és nem nézi mindenkiben a legrosszabbat. Bárki másnál a legjobbat feltételezte és a jót nézte ha meg rólad volt szó akkor nem ilyen volt. Ha meg kaját szerettél volna akkor csak onnan rendelt ahol neki kuponja volt, hiába szóltál, hogy neked az nem ízlik ahogy ők el készitik, te a másik helyről szeretnél enni, akkor azzal jött nem így van mert mindenhol ugyan olyan ízű és szerinte az a jó és finom ahol neki kuponja van. És mivel nem akartál vele össze veszni így rá hagytad, de rosszul esett nagyon.

Jah és el vette önbizalmad teljesen, mert sose azt éreztete veled, hogy benned is a jót látná, vagy hogy érsz annyit hogy ne egy kuponos kajával kináljon meg téged olyan helyről ami nem is ízlik de meg eszed mert farkas éhes vagy.

És ha bármikor is meg bántott, és ki mondtad akkor le uralt, mert beléd akarta beszélni, hogy te se voltál különb ő vele, és te így meg úgy.

Holott te sose gondolkoztál, úgy hogy filléreskedj mert ha valakinek olyan a személyisége ha meg hívják vissza hivja nehogy rá kiabálás legyen, és sose az árat nézze, és lelkileg iszonyat törékeny vagyok mert ha valami rosszul esik és szólok majd vissza forgatják rám, akkor utána magamba temetem hogy miért érdemlem ezt. De ő sose gondolkodott el, azon hogy miért kell a másikat bántani vagy úgy állni a másikhoz hogy örökösen csak meg bántani, hanem csak azt nézte neki mire van szüksége neki mi a jó, de azt hogy nekem mi a jó vagy ami nekem hiányzik a kapcsolatból és olyan mintha nem is lenne társam mert magányosnak éreztem magam mellette azzal nem törödött hanem inkább azt akarta mert úgy beszélt velem, hogy azt érezzem velem van a baj és én vagyok a rossz.

Érezte hogy gyenge lelkű vagyok, mert sokan bántottak és hamar össze tudok roppani, és ezt fullra ki is használta vissza is élt vele. Sose voltam annyira erős lelkileg, hogy sokáig tűrjem a sok fájdalmat. Volt olyan is hogy az előző exem sokszor meg alázott és a munkahelyemen el sírtam magam mert bent is rosszat kaptam, szóval soha életemben nem voltam erős.

2022. júl. 14. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, hogy ilyesmit válaszolok, de miért voltál vele 1,5 évet? Ezt már 3 hónap után látni lehetett volna. Értem én, hogy szerelem és hasonlók, de az ember érzi, hogy nem jó neki valami és ha ezt érzi, akkor menni kell.
2022. júl. 14. 08:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Mert sajnos a testiség el vakított engem.

De a sok bántás felül írta a testiséget is.

2022. júl. 14. 08:18
 3/7 anonim válasza:
22%
Milyen munkahelye van egy tininek?
2022. júl. 14. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez rengeteg türelem és idő kell, na meg egy olyan ember, aki ezt helyre tudja billenteni. Akár egy pszichológus is tud segíteni.
2022. júl. 14. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. mint ha az én storymat olvasnám. Már egy éve szakítottam a gyökérrel, de még mindig átkozom a napot, mikor megismertem.
2022. júl. 14. 09:52
 6/7 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló sokan járnak diáként is dolgozni szóval ne kötekedj és nem kérek az incelekből!
2022. júl. 14. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
33%
Önismeret, pszichológia és sok szex.
2022. júl. 14. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!