Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rossz érzés. Mit tegyek?
Volt egy fiú akivel nagyon sokat beszéltünk és már majdnem összejöttünk, de aztán mégsem és nem a legboldogabban "váltunk el". Mármint nem horduk le egymást semminek csak szerintem elég szomorúra sikerült (legalabbis én annak éreztem).
Ha rágondolok erre a fiúra még mindig a boldogan gandolok vissza meg úgy érzem hogy lehet, hogy indokolatlanúl is kicsit több szeretetet adtam a kelleténél és még mindig szereretem, de közben meg ha újra elkezdenénk beszélni szerintem nem szeretnék vele elkezdeni semmit.
Hogyan verjem ki a fejemből vagy hogyan nyugtassam magam hogy nem véletlenül lett vége? (nem mintha együtt lettünk volna csak a már nagyon ismerkedős szakasznak vége) Egyszerűen már kikészít ez az érzés pedig nagyon nem vagyok az a fajta lány, hogy minden egyes fiú után elájul
(ha az hozzátesz a kérdéshez valamit, akkor privátba leírom az egész "sztorinkat")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!