Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira rossz érzés. Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira rossz érzés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akivel nagyon sokat beszéltünk és már majdnem összejöttünk, de aztán mégsem és nem a legboldogabban "váltunk el". Mármint nem horduk le egymást semminek csak szerintem elég szomorúra sikerült (legalabbis én annak éreztem).

Ha rágondolok erre a fiúra még mindig a boldogan gandolok vissza meg úgy érzem hogy lehet, hogy indokolatlanúl is kicsit több szeretetet adtam a kelleténél és még mindig szereretem, de közben meg ha újra elkezdenénk beszélni szerintem nem szeretnék vele elkezdeni semmit.

Hogyan verjem ki a fejemből vagy hogyan nyugtassam magam hogy nem véletlenül lett vége? (nem mintha együtt lettünk volna csak a már nagyon ismerkedős szakasznak vége) Egyszerűen már kikészít ez az érzés pedig nagyon nem vagyok az a fajta lány, hogy minden egyes fiú után elájul

(ha az hozzátesz a kérdéshez valamit, akkor privátba leírom az egész "sztorinkat")

2022. jún. 8. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Igyál közbe nézz valami sorozatot, játszál, filmezz, menj el buliba úgyis péntek lesz...1000 dolog van. Vagy sird ki magad depizz kicsit és túl leszel ezen szépen lassan.
2022. jún. 8. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbált őt elfelejteni. Ne írj neki, ne nézd őt instán, személyesen se talizz vele.
2022. jún. 8. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el és ne is gondolj rá.
2022. jún. 9. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!