Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van arra esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van arra esélyem hogy a feleségem olyan dolgokat is kipróbál majd a szeretőjével amit velem sosem tett vagy ritkán ?

Figyelt kérdés
Például, hogy a szájába élvezzen ? Kinek milyen tapasztalata van ?

2023. nov. 2. 19:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%
20. Nekem ez egyáltalán nem durva dolog, az nem itt kezdődik.. xD
2023. nov. 3. 18:51
 22/34 anonim ***** válasza:
21: mikor?
2023. nov. 3. 19:24
 23/34 anonim ***** válasza:
77%

22. Pisi és egyéb szex nekem egyáltalán nem jön be, az már nekem "hardcore".

És vagy amikor valakit testpiercingnél fellógatnak, BDSM címen...

2023. nov. 3. 20:31
 24/34 anonim ***** válasza:
23: de mikor?
2023. nov. 3. 20:39
 25/34 anonim ***** válasza:
33%

A 14-es véleményével egyet tudok érteni. Oké, elfogadom, ha az asszony félrelép, szereti a szexet, a férje meg nem tud vagy - ami rosszabb talán - nem is akar neki megfelelni. De hogy egy férj arra recskázzon, hogy az asszony sikítva rohan más karjába, azt nem nagyon tudom hova tenni.

Ez kábé olyan, mintha jönne a betörő, és ahelyett, hogy rendőrt hívnánk, elé megyünk, szépen leültetjük, kávé stb, majd segítünk az autójába pakolni az értékeket.

Vagy mint tízezrével jönnek a barna legények mi meg megyünk ki a pályaudvarra tapsolni neki.

Mi lett az önvédelmi reflexszel?

2023. nov. 3. 20:47
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

25.

A nem megbeszélt szex ugyan úgy balhét húz maga után.

Ez az engedékenység csak addig tart, amíg minden a megbeszélték szerint halad.

2023. nov. 3. 20:54
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
26: vágom, miről van szó. Ha még csak az asszony élvezete szamítana, meg is érteném, istenem, nem illünk össze szexuálisan, vagy unjuk, stb. De hogy a faszi erről fantazialjon, és mint esetünkben meg is köszönje a klassz sztorit, mert izgatja, tetszik neki, na az egy kicsit sok. Mint a Tanúban az elítélt Peikán József is kiabált a hóhérja után, hogy tessék már kivégezni...
2023. nov. 3. 21:07
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kifejtem neked jobban.

1. Én a másik hímre csak úgy tekintek, meg a feleségem is, mint egy élő vibrátorra. Egy játékszer, aki jön, boldoggá teszi a feleségem és utána vissza is rakjuk a fiókba.

Most felteszem neked a kérdést, hogy féltékeny lennél egy dildóra?

Gondolom nem?

Hát én ugyan így vagyok az élő dildóval. Semmi gond nincs vele.

2.

Szeretem látni, hogy a feleségem élvez.

3.

Egyébként is bejön, ha egy nő ri banc az ágyban.

4. Olyan oldalát láthatom a nőknek, amit te soha.

2023. nov. 3. 21:22
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de ez már inkább swinger-érzés, nem az elcseszett cuckold-beütés, amennyire én látom.

A cuckold az elcseszett férjről is szól, aki élvezi, hogy kajakra háttérbe van szorítva, porig van alázva. Ő azt is élvezi, hogy lehet,hogy elhagyja az asszony, hiszen úgyis kevés hozzá. A te eseted más, te biztos vagy magadban, fel sem merül, hogy a vibrátor elcsábítja az asszonyt.

2023. nov. 3. 21:31
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Jah, hát de a cuckold erről szól.

Azt senki nem élvezi, ha elhagyja az asszony, meg igazából erről szól, hogy totál bepörget a dolog és utána én is jól megdugom.

2023. nov. 3. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!