Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van arra esélyem hogy a feleségem olyan dolgokat is kipróbál majd a szeretőjével amit velem sosem tett vagy ritkán ?
22. Pisi és egyéb szex nekem egyáltalán nem jön be, az már nekem "hardcore".
És vagy amikor valakit testpiercingnél fellógatnak, BDSM címen...
A 14-es véleményével egyet tudok érteni. Oké, elfogadom, ha az asszony félrelép, szereti a szexet, a férje meg nem tud vagy - ami rosszabb talán - nem is akar neki megfelelni. De hogy egy férj arra recskázzon, hogy az asszony sikítva rohan más karjába, azt nem nagyon tudom hova tenni.
Ez kábé olyan, mintha jönne a betörő, és ahelyett, hogy rendőrt hívnánk, elé megyünk, szépen leültetjük, kávé stb, majd segítünk az autójába pakolni az értékeket.
Vagy mint tízezrével jönnek a barna legények mi meg megyünk ki a pályaudvarra tapsolni neki.
Mi lett az önvédelmi reflexszel?
25.
A nem megbeszélt szex ugyan úgy balhét húz maga után.
Ez az engedékenység csak addig tart, amíg minden a megbeszélték szerint halad.
Akkor kifejtem neked jobban.
1. Én a másik hímre csak úgy tekintek, meg a feleségem is, mint egy élő vibrátorra. Egy játékszer, aki jön, boldoggá teszi a feleségem és utána vissza is rakjuk a fiókba.
Most felteszem neked a kérdést, hogy féltékeny lennél egy dildóra?
Gondolom nem?
Hát én ugyan így vagyok az élő dildóval. Semmi gond nincs vele.
2.
Szeretem látni, hogy a feleségem élvez.
3.
Egyébként is bejön, ha egy nő ri banc az ágyban.
4. Olyan oldalát láthatom a nőknek, amit te soha.
Oké, de ez már inkább swinger-érzés, nem az elcseszett cuckold-beütés, amennyire én látom.
A cuckold az elcseszett férjről is szól, aki élvezi, hogy kajakra háttérbe van szorítva, porig van alázva. Ő azt is élvezi, hogy lehet,hogy elhagyja az asszony, hiszen úgyis kevés hozzá. A te eseted más, te biztos vagy magadban, fel sem merül, hogy a vibrátor elcsábítja az asszonyt.
Jah, hát de a cuckold erről szól.
Azt senki nem élvezi, ha elhagyja az asszony, meg igazából erről szól, hogy totál bepörget a dolog és utána én is jól megdugom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!