Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság extrákkal kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal kapcsolatban mi az a pont,amikor már nőként/ férfiként azt mondod hogy eleged van? Ha másokkal is találkozik, ha nem őszinte veled,ha ritkán keres és te írsz rá.. adhatnak okot rá hogy véget vess a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 06:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Belémzúg, tapadós lesz, féltékenykedik, bele akar szólni a dolgaimba, stb...
2023. okt. 11. 06:44
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Amikor bele akar szolni a dolgaimba, feltekeny, szamon keri tolem pl, hogy miert nem irtam vissza azonnal ha irt. Ilyenek.
2023. okt. 11. 06:48
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem őszinte. Mivel ez nem egy normális kapcsolat, ezért azzal nincs gond, ha valakivel lefekszik a másik fél, de ha nem mondja el, az engem zavarna. Azért ha rajtam kívül lenne még 3 másik, akkor azért elég csúnya dolgokat el lehet kapni. Szóval nem a féltékenység miatt fontos az őszinteség, hanem magamat óvom.
2023. okt. 11. 06:49
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyamatosan hívogat
2023. okt. 11. 06:52
 5/17 anonim ***** válasza:
49%

2-es vagyok nekem fiukent volt baratsag extrakkal haverom. Leginkabb kozos hokira es o sz.ptt.

Alig tudtam leszerelni vegul, egy ido utan nagyon kezdett nyomulni, szamonkerni miert nem irok neki meg kivel talalkozom. Soha tobbe szerintem.

2023. okt. 11. 06:56
 6/17 anonim ***** válasza:
30%

Én nekem volt ilyen kapcsolatom nemrég egy ilyen lánnyal ő 22 éves volt én 42. De a végén már nem volt lélegzetnyi időm mert jött a sms vagy Viber.

Amikor együtt voltunk jó volt de mikor nem akkor rám mászott minden téren.

Ez még kellemetlen volt így hogy szeretők voltunk és nem akartam lebukni így elvaltunk.

Bár azóta is keresek ilyen lányt szeretői kapcsolatra támogatással, de erre figyelek majd ezentúl

2023. okt. 11. 07:18
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha kezd a szex minősége romlani

Ha kezd többet érezni irántam és próbálja eltomantizálni a dolgot

Ha nincs már az a tűz az a szenvedély ..

29N

2023. okt. 11. 08:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Elromantikázni *
2023. okt. 11. 08:19
 9/17 A kérdező kommentje:
1, 2 válaszoló pasi vagy?
2023. okt. 11. 09:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor is lezárnátok a ezt, ha napokig nem keresne?
2023. okt. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!