Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mennyire élnél olyan kapcsolatban ahol orális szex van csak de az is ritkán ?
Figyelt kérdés
Mennyire lenne úgy harmónikus a kapcsolat?2021. aug. 26. 10:15
2/11 anonim válasza:
Nem tudnám elfogadni, főleg úgy, hogy én nem rajongok az orális szexért. A páromat szeretem így kielégíteni, azt midketten élvezzük, de nekem nincs rá különösebb igényem. Nekem kell a tényleges szex, együttlét.
3/11 anonim válasza:
Amig szűz voltam mindent csinaltunk csak behatokast nem, 1 évig is.
Mindkettőnknek nagyon tetszett.
4/11 anonim válasza:
Semeddig. Nekem az orál nem tudja sem kompenzálni sem pótolni a kiadós szexet.
6/11 anonim válasza:
Ha engedné mellette a nyitott kapcsolatot, akkor kielégülés szempontjából menne. Viszont ha már kapcsolat, akkor mindenki nyújtson 100%-ot a másik felé.
7/11 anonim válasza:
Semennyire, nekem fontos a szex.
9/11 anonim válasza:
Semennyire. A legtöbb kapcsolat azért fut zátonyra mert nem jó a szex. Összepasszolhatsz emberileg 100%-ban valakivel lehet über kedves, figyelmes, lovagias ha nem kapja meg valamelyik fél a szexuális kielégülést akkor az úgyis aláássa a kapcsolatot.
Szóval ne ezen rugózz, hanem inkább arra keresd a megoldást hogy tudnál "teljesíteni" az ágyban.
10/11 anonim válasza:
Ohh hát... A csak orál résszel még teljesen ki tudnék békülni. Nem érteném miért ne mehetne mondjuk handjob is mellé, de önmagában ezzel meg nem lenne akkora baj. Ami miatt mégsem mennék bele egy ilyen kapcsolatba semmiképp, az nem a csak orál dolog, hanem az "az is ritkán" része. I mean, ennyi erővel akkor már simán masztizhatok egy jót, aztán áthívhatok egy havert azzal hogy pár ölelésre/lelkizésre lenne szükségem mert rám tört a szeretet hiány. Voltaképp pontosan ugyan ott lennék mint egy ilyen kapcsolatban, csak több lenne a "szex" benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!