Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy kapcsolatba, hogy az egyik nagyon jó fiú barátommal ritkán elmegyek kettesben sörözni egyet?
Elég nagy a baj a fejekben, és a kapcsolattal ott, ahol ez nem fér bele. Teljesen normàlis dolog.
Én néhàny kivételtől eltekintve, mindig jobban kijöttem fiúkkal, pasikkal baràtként, mint nőkkel.
Nő vagyok, van egy legjobb baràtom, koràbbról ismerem mint a férjemet:) És nem, nem passzoltam le csak mert lett egy pàrkapcsolatom, majd össze is hàzasodtunk. Ismerik is egymàst, jóban is vannak.
Kb 3 havonta szoktunk összefutni, megiszunk egy kàvét, vagy kajàlunk valamit, + megdumàljuk kivel mizu, illetve évente 1 osztàlytalàlkozón, ott nagyobb tàrsasàggal persze. Soha semmi több nem volt köztünk baràtsàgnàl. Neki menyasszonya van, nekem férjem . Pont. ( Szerencsére a làny is teljesen értelmes, normàlisan àll ehhez, neki is vannak pasi baràtai.
A férjemmel mindig volt és van is olyan szinten a kapcsolatunk, hogy ez soha semmilyen problémàt nem okozott. Felnőtt emberek vagyunk vegyesen férfi és női baràtokkal, nem féltékeny hülye kistinik akik ovis szinten viselkednek.
Plusz, - àltalànos vélemény- aki meg akar csalni, az meg fog ígyis- úgyis. Teljesen mindegy, hogy van- e ellenkező nemű baràt vagy nincs. Ha nincs, keres màst. Ennyi.
Hejj, de pitsamásnapos vagyok.
Na de, belefér hát. Páros lábbal rúgnám ki a csajt, aki megpróbál elmarni arégi barátok mellől. Én sem akadok fenn ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!